Dhomat e krioterapisë dhe pajisjet për rehabilitimin sportiv
CryoStar Grand
Gjenerata më e re e dhomës së krioterapisë
Mësoni më shumë
Iceberg Local Cryo
Versione elektrike dhe azoti
Mësoni më shumë
Iceberg Cryonick Roller
Dobesim & Konturim Trupi
Mësoni më shumë
Biçikleta InfraStar
Teknologjitë Cryo infra të kuqe me vakum
Mësoni më shumë
RollStar
Roll masazhi limfatik
Mësoni më shumë
VacuStar rutine
Humbje peshe Vacu Infrared Cryo
Mësoni më shumë
MedSaniStar
Stacioni i hyrjes për dezinfektim
Mësoni më shumë
Na kontaktoni
gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!