Rreth nesh

Prodhuesi kryesor dhe më i madh në botë në këtë industri

Kompania jonë është një prodhues lider në botë i pajisjeve inovative të fitnesit, spa, infra të kuqe, humbje peshe dhe krioterapie. Ne jemi në tregun botëror mbi 23 vjet dhe ekipi ynë ka ndihmuar në pajisjen e shumë projekteve të suksesshme në Amerikë, Evropë, Lindjen e Mesme, Australi dhe në mbarë botën. Ne kemi një nga fabrikat më të mëdha në botë në këtë industri. Ne kemi prodhuar një gamë të gjerë pajisjesh për palestrat, qendrat e humbjes së peshës, studiot e krioterapisë, klinikat e rehabilitimit dhe ambientet e mirëqenies.

VACUACTIVUS/MEDSTARCOM është një pajisje dhe zgjidhje inovative për aplikime kriogjenike dhe për humbje peshe. Ne kemi krijuar shkencën e përdorimit të gazeve me temperaturë të ulët për të ofruar përfitime shëruese, ruajtjeje dhe jetëgjatësie për trupin e njeriut dhe habitatin e tij përreth. VACUACTIVUS/MEDSTARCOM fokusohet në ofrimin e zgjidhjeve inovative të krioterapisë dhe instalimeve të tjera të personalizuara që ju lejojnë të lulëzoni në industrinë e kujdesit shëndetësor, sportit dhe bukurisë.

VACUACTIVUS / MEDSTARCOM ofron produktet më inovative të fitnesit, spa, mirëqenies dhe krioterapisë në treg. Produktet tona inovative të fitnesit bashkojnë pajisjet kardio, me përfitime për kujdesin e lëkurës dhe janë krijuar për të ofruar ushtrime me ndikim të ulët me rezultate të dukshme më shpejt se pajisjet tradicionale të fitnesit. Metodat tona inovative janë dëshmuar të jenë të sigurta dhe efektive, pasi kemi përjetuar sukses të madh në partneritet në nivel global me shumë studio fitnesi/mirësie/krioterapie dhe zyra mjekësore në të gjithë botën. Ne jemi të ngazëllyer të prezantojmë konceptet dhe pajisjet tona revolucionare në pjesën tjetër të tregut botëror.

Produktet tona janë me cilësi të lartë të prodhuara nga komponentë amerikanë dhe evropianë. Certifikatat ndërkombëtare të cilësisë janë dëshmi e standardeve të cilësisë së verifikueshme të kompanisë për proceset e prodhimit dhe krijimin e produkteve. Ekipet tona të menaxhimit dhe prodhimit kanë punuar për vite për të marrë çdo miratim certifikate për të treguar standardet tona të cilësisë së lartë.

Prodhuesi i dhomave të krioterapisë dhe rutinave me gravitet zero

Duke bashkuar arritjet tona në shkencë dhe inxhinieri, ne kemi krijuar produkte cilësore që tejkalojnë konkurrentët tanë dhe eklipson përfitimet e pajisjeve tradicionale. Angazhimi ynë ndaj inovacionit na lejon t'ju ofrojmë një ofertë të besueshme të vazhdueshme për zgjidhjet tona teknologjike superiore. Nëpërmjet teknologjive tona të avancuara të kompresimit me vakum, infra të kuqe, krio, makineritë e VACUACTIVUS/MEDSATRCOM aktivizojnë aftësinë e trupit tuaj për të synuar dhe djegur zona specifike të yndyrës dhe celulitit, duke e bërë shumë më të lehtë për trupin tuaj që të shpëtojë nga yndyra e ruajtur thellë. Humbni peshë dhe inç dhe duke ju dhënë lëkurë më të lëmuar dhe më të shtrënguar në më pak se 10 seanca. Kompania jonë është një prodhues lider në industri i rutinave dhe biçikletave kundër gravitetit të quajtur rutine me gravitet zero për rikuperim dhe rehabilitim.

Mundësitë me krioterapinë dhe humbjen e peshës janë të pafundme. Kompania jonë është shtylla jonë e besueshme me ekspertizë të klasit të lartë në shkencë, inxhinieri, financë dhe prodhim, duke siguruar një qasje të synuar për të gjitha kërkesat tuaja kriogjenike ose për humbje peshe. Përvoja jonë shumëvjeçare ka ndihmuar në krijimin e modeleve më të mira të dhomës së krioterapisë, e cila duhet të jetë e disponueshme në treg. Kjo është një dhomë krioterapie më moderne, e dizajnuar dhe funksionale në krahasim me modelet e një konkurrenti të stilit të vjetër si CryoMed ose Krion. Si prodhues i drejtpërdrejtë i makinerive të krioterapisë, ne duhet të ofrojmë një çmim të arsyeshëm dhe të drejtë për kriosaunat më të pajisura dhe biçikletat krio me infra të kuqe me vakum. Le të punojmë së bashku teknologji të pafundme të bashkuara në rikuperimin dhe mirëqenien e fitnesit.

Për Pronarët e Biznesit

Ne shkëlqejmë në ofrimin e produkteve dhe shërbimeve të reja inovative për klientët tuaj ekzistues përmes përdorimit të makinerive tona për përtëritje të trupit. Klientët tuaj do të përjetojnë një botë ndryshimesh në transformimin e trupit dhe shëndetit të tyre dhe kjo pajisje revolucionare fitnesi, mirëqenieje dhe krioterapie do t'ju ndihmojë të veçoni biznesin tuaj nga çdo konkurrent.

Kompania jonë u shërben klientëve në mbarë botën nga magazinat e fabrikës kryesore të vendosura në Kaliforni, SHBA dhe Poloni, Bashkimi Evropian dhe Ukrainë. Ne u ofrojmë klientëve tanë një shërbim global ndaj klientit, mbështetje teknike dhe mirëmbajtje të pakufizuar për secilën nga makineritë tona inovative.

Produktet tona unike, duke përfshirë kriosaunat e Antarktidës ose CryoStar, biçikletat e trajnimit infra InfraStar dhe rutinat me vakum VacuStar, janë bërë më të shiturat dhe krioterapia më inovative. Pajisjet tona të shëndetit dhe fitnesit në ujë kanë pasur shumë vlerësime të kënaqshme nga klientët tanë aktualë.

Ne krenohemi që gjendja jonë e artit dhe pajisjet inovative kriogjenike dhe të humbjes së peshës janë gjithmonë zgjidhja e duhur për biznesin tuaj.

Misioni yne

Misioni i Vacuactivus, është të ofrojë një zgjidhje për të gjitha nevojat tuaja për rikuperim kriogjenik, përfitime për humbje peshe ose pajisje rehabilitimi. Ne furnizojmë krioterapinë, makineritë për humbje peshe, me teknologjinë më të mirë futuriste dhe mbajmë përpara çdo konkurrenti në këtë industri. Synimet tona janë të kënaqim klientët tanë me pajisjet tona moderne dhe inovative për krioterapi dhe humbje peshe.

Shitje dhe mbështetje në mbarë botën!
Kompania jonë si prodhuesi kryesor i dhomave të krioterapisë dhe makinerive për humbje peshe ofron shpërndarje në mbarë botën, instalim pajisjesh, mbështetje teknike dhe klienti
Bota e re e pajisjeve inovative! Mundësi e re me ne për biznesin tuaj! Arritjet e reja në industri janë të disponueshme për ju!
Dëshironi të filloni një studio të re krioterapie ose qendër për humbje peshe? Dëshironi të ripajisni palestrën aktuale, pilates ose studion e mirëqenies? Mirë se vini në VACUACTIVUS, një prodhues botëror i pajisjeve inovative për krioterapi, fitnes dhe mirëqenie!

Na kontaktoni
gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!