Kategoria: AQUA REHAB

   Aqua Bicycle Aquashape 3

   Ky është modeli më i thjeshtë i biçikletave të linjës së re të biçikletave për ushtrime uji Aquashape. AquaShape stërvitje nënujore AquaShape të bëra nga materiale të cilësisë së lartë, duke përfshirë çelik inox me cilësi solide AISI 316L, duke siguruar kështu jetëgjatësinë e biçikletës dhe funksionimin pa probleme. Falë përvojës sonë shumëvjeçare, fituam pajisje fitnesi ujore jashtëzakonisht të fuqishme, një ergonomi të paparë.

   Përshkrim

   Ky është modeli më i thjeshtë i biçikletave të linjës së re të biçikletave për ushtrime uji Aquashape. AquaShape stërvitje nënujore AquaShape të bëra nga materiale të cilësisë së lartë, duke përfshirë çelik inox me cilësi solide AISI 316L, duke siguruar kështu jetëgjatësinë e biçikletës dhe funksionimin pa probleme. Falë përvojës sonë shumëvjeçare, fituam pajisje fitnesi ujore jashtëzakonisht të fuqishme, një ergonomi të paparë. Aquabike Aquashape 3 është projektuar për hotele, qendra fitnesi, pishina, pika fizioterapie, qendra akuatike, studio ujore, klinika për humbje peshe dhe Spa.

   Biçikleta Aqua Aquashape 3 ofron ushtrime aqua spinning për të gjithë përdoruesit, pavarësisht nga mosha, gjendja dhe gjendja shëndetësore (përveç rasteve të dështimit të zemrës). Çdo individ mund të rregullojë shpejtësinë dhe intensitetin e përpjekjes. 2 pedale të reja AQUASPEED për stërvitje të rehatshme nën ujë Pedale të reja AQUASPEED me dy tipare shirit fiks anatomik (36 deri në 44 cm). Falë dizajnit inovativ dhe shkumës së butë të përfundimit mund të pedalohet me këmbë zbathur, si përpara ashtu edhe prapa, duke zgjatur kështu ushtrimin e paketimit. Mbajtëse e re sportive për krahun Me dizajnin e ri të timonit, biçikleta aqua AquaShape 3 ofron tre pozicione të ndryshme stërvitore që i përshtaten secilit prej nesh: Opsioni standard, opsioni sportiv dhe pozicioni i garave me biçikleta të qytetit.

   3 vjet garanci për biçikletën aqua
   Biçikleta Aqua AquaShape 3 ka 3 vjet garanci për të gjitha pjesët metalike dhe 6 muaj garanci për pjesët e konsumuara si shalë apo shkumë. Aquabike më e mirë në tregun aktual.

   Produkte të ngjashme
   Na kontaktoni