Kategoria: AQUA REHAB

   Aquashape AquaBike 5

   AQUASHAPE AQUABIKE 5 lejon një dorezë të vetme për të rregulluar rezistencën duke kontrolluar në mënyrë të përsosur përpjekjen e përdoruesit. Falë përvojës sonë shumëvjeçare të fituar, një pajisje fitnesi jashtëzakonisht e fuqishme në ujë me një ergonomi të paparë. AQUASHAPE BIKE 5 ka pozicioni plotësisht i rregullueshëm për secilën figurë. Zgjidhja jonë e re Sistemi CLICK i lejon përdoruesit të rregullojë shpejt dhe me lehtësi lartësinë dhe thellësinë. Ne kemi përdorur dizajne inovative për këtë pajisje tjerrëse uji, e cila lejon rezistencën e pedalit në dy drejtime.

   Përshkrim

   AQUASHAPE AQUABIKE 5 lejon një dorezë të vetme për të rregulluar rezistencën duke kontrolluar në mënyrë të përsosur përpjekjen e përdoruesit. Falë përvojës sonë shumëvjeçare të fituar, një pajisje fitnesi jashtëzakonisht e fuqishme në ujë me një ergonomi të paparë.

   AQUASHAPE BIKE 5 ka pozicioni plotësisht i rregullueshëm për secilën figurë. Zgjidhja jonë e re Sistemi CLICK i lejon përdoruesit të rregullojë shpejt dhe me lehtësi lartësinë dhe thellësinë. Ne kemi përdorur dizajne inovative për këtë pajisje tjerrëse uji, e cila lejon rezistencën e pedalit në dy drejtime.

   Aqua Shape Aqua Bike 5 pajisur me rrota transporti dhe një filxhan thithës për të rregulluar biçikletën më të qëndrueshme në fund të pishinës.

    

    

   GARANCI
   AQUASHAPE BIKE 5 vjen me 3 vjet garanci për të gjitha pjesët metalike dhe 6 muaj garanci për pjesët e konsumuara si shalë apo shkumë.

   SISTEMI INOVATIVE
   Për të ndryshuar sasinë e rezistencës ju duhet vetëm të rrotulloni çelësin. Zgjidhjet tona janë fluksi i vetëm i fituar i trafikut gjatë vozitjes. Një mënyrë e thjeshtë dhe efektive për të rregulluar pa ndërprerë ushtrimin aqua spinning.

   Aquashape AquaBike 5

   TEKNOLOGJIA MË E RE E AQUA BIKING

   Dizajni inovativ lejon rezistencën e pedalit në dy drejtime, duke i dhënë më shumë mundësi ushtrimeve në ujë për rezultate edhe më të mira të pastrimit të trupit. Përveç kësaj, stërvitja e kryqëzuar mund të lidhet me shalë për të kryer ushtrime ngrohjeje dhe shtrirjeje.

   Çeliku i lëmuar me veshje anti-korrozioni shalë e bërë me një strukturë anatomike PVC të shpuar duke dhënë komoditet kushineta prej çeliku inox dhe unaza vulosëse dizajnin më të fundit me përdorimin e shkumës që i jep komoditet këmbëve të zbathura dizajn të ri, shumë të qëndrueshëm dhe ergonomik plotësisht biçikletën e fitnesit ujor te rregullueshme per pozicione te ndryshme rrota gome per transportim te lehte te pershtatshme per stervitje ujore ne uje te nxehte dhe te ftohte, uje deti dhe pishine me sistem inovativ me klor CLICK ndihmon ne ndryshimin e lehte te parametrave 25 kg / 54LB dimensionet 885mm/885mm/265mm, peshë bruto 29 kg / 62 LB.

   Aquashape AquaBike 5

   Produkte të ngjashme
   Na kontaktoni