Kategoria: AQUA REHAB

   Aquashape eliptike

   Ushtrime për AQUASHAPE Eliptike të përfshira për të punuar të gjithë muskujt e trupit. Në fakt, bëhet fjalë për 80% të muskujve që përfshihen në ushtrim. Sekreti qëndron në një lëvizje eliptike nën ujë, nuk është të ushtrosh presion në nyje, duke minimizuar mundësinë e lëndimit.

   Përshkrim

   Pajisjet më të reja të aerobisë në ujë. Shndërroni ushtrimet e zakonshme në pishinë në stërvitje eliptike nën ujë.

   Pajisje universale dhe të lehta për t'u përdorur në aqua fitness për ushtrime në pishinë duke kombinuar avantazhet e vozitjes me kanotazh, skijimit, stepper dhe trainer eliptik.

   Ushtrime për AQUASHAPE Eliptike të përfshira për të punuar të gjithë muskujt e trupit. Në fakt, bëhet fjalë për 80% të muskujve që përfshihen në ushtrim. Sekreti qëndron në një lëvizje eliptike nën ujë, nuk është të ushtrosh presion në nyje, duke minimizuar mundësinë e lëndimit.

   ZBULONI NJË LLOJ TË RI FITNESI

   ZBULONI NJË LLOJ TË RI FITNESI
   Aquashape Elliptical ofron një stërvitje të plotë kardio të muskujve me dy opsione për të ushtruar. Njëra është ushtrimi i përgjithshëm nga një drejtim qendror dhe i dyti për një përpjekje më intensive, falë dorezave të anijes

   REZISTENCA DHE KATARI RREGULLUESE
   Kjo pajisje fitnesi ujor i ofron përdoruesit vrapim në kënde të ndryshme për punë optimale të këmbëve. Rregullimi i rezistencës arrihet pa nevojën për të ndërprerë stërvitjen tuaj. Rrotat shtesë të transportit dhe pesha e ulët e kësaj pajisjeje ujore bëjnë lëvizjen brenda pishinës dhe përdorimi është shumë i lehtë.

   Krioterapia

   ZGJIDHJE E AVANCUARA

   ZGJIDHJE E AVANCUARA
   Pedale speciale të mbuluara me shkumë për përdorim në këmbë zbathur së bashku me ligamentet e rregullueshme e bëjnë ushtrimin në ujë më të rehatshëm për klientin. Sistemi i pedalimit i bazuar në kushineta të papërshkueshëm nga uji, në mënyrë që të kemi lëvizje të qetë dhe një kënd të përshtatshëm të pedalit.
   3 VJETE GARANCI
   AQUASHAPE ELLIPTICAL vjen me 3 vjet garanci për të gjitha pjesët metalike dhe 6 muaj garanci për veshjen e pjesëve me shkumë. Pajisjet më të mira të fitnesit aqua në treg

   Krioterapia

   Produkte të ngjashme
   Na kontaktoni