Kategoria: I fshehur

   Hidrobike me efektet e hidromasazhit

   HYDROBIKE kombinon përfitimet e stërvitjes në ujë me efektet e hidromasazhit në një pajisje fitnesi. Ushtrimi në Hidrobike çon në rezultate të shpejta në procesin e luftimit të celulitit. 16 avionë hidromasazhi synohen në zona të ndjeshme. Falë efektit drenues, i cili aktivizon sistemin limfatik, ato luftojnë në mënyrë efikase kundër celulitit tek femrat dhe arrijnë efekte të formës trupore për meshkujt. Përdorimi i biçikletës në kombinim me rezistencën dhe presionin hidrostatik ndaj ujit çon në rezultate të matshme pa nevojën e stërvitjes intensive fizike.

   Përshkrim

   HYDROBIKE kombinon përfitimet e stërvitjes në ujë me efektet e hidromasazhit në një pajisje fitnesi. Ushtrimi në Hidrobike çon në rezultate të shpejta në procesin e luftimit të celulitit.

   16 avionë hidromasazhi synohen në zona të ndjeshme. Falë efektit drenues, i cili aktivizon sistemin limfatik, ato luftojnë në mënyrë efikase kundër celulitit tek femrat dhe arrijnë efekte të formës trupore për meshkujt. Përdorimi i biçikletës në kombinim me rezistencën dhe presionin hidrostatik ndaj ujit çon në rezultate të matshme pa nevojën e stërvitjes intensive fizike. Një nga efektet e përdorimit të biçikletës së ujit në kapsulë është ndërtimi më i thjeshtë i trupit duke ndryshuar indin dhjamor në muskuj. HydroBike është e pajisur me drita kromoterapie, të njohura si drita LED. Ndryshueshmëria e mjedisit të ndriçimit ndikon në procesin e përtëritjes së lëkurës. Në kontakt me ujin, ozoni shndërrohet në oksigjen, ndihmon në rinovimin dhe rinovimin e lëkurës dhe trupit të njeriut.

   Përfitimet e HydroBike

   •  ushtrime fizike brenda kapsulës së spa (jo aq e vështirë sa ushtrimet në pishinë)
   • higjiena maksimale e inkorporuar (aftësia për të ndryshuar ujin pas çdo trajtimi)
   • i lehtë për t'u përdorur (i kontrolluar plotësisht nga ekrani me prekje)
   • rezultate të shpejta për tonifikimin e trupit (zhytur deri në bel, duke lënë kokën dhe duart të lira)
   • nuk nevojitet kujdes profesional (aktivizoni panelin e mjeteve të lehta)
   • programe trajtimi fleksibël (panel kontrolli informativ)

   Funksionaliteti

   Kombinim unik i 4 elementeve: ujë, biçikletë, hidromasazh dhe ozon

   Fillimisht synonte rehabilitimin e funksioneve motorike, Hydrobike përfundoi gjithashtu duke përmirësuar rritjen e muskujve dhe reduktimin e celulitit. Përdorimi i biçikletës së bashku me rezistencën hidrostatike ndaj ujit çon në rezultate të matshme pa nevojën e stërvitjes intensive fizike.
   Efektet

   Pa ngarkim në nyjet e njeriut, HydroBike mund të përdoret nga personi në çdo moshë. Rezultati arrin pavarësisht nga intensiteti i ushtrimeve, edhe nëse përdoren në modalitetin e relaksimit. Sesioni i ushtrimeve përmirëson qarkullimin e gjakut dhe kullimin limfatik, ndikon në indin dhjamor. Ozoni, i cili lirohet gjatë trajtimit, ka një efekt të ngjashëm me mikrodermabrasionin e lëkurës nëpërmjet prodhimit të oksigjenit.

   Hidrobike me efektet e hidromasazhit

   Teknologjia e prodhimit

   Rezervuari i bërë tërësisht nga fibra xhami. Derë e ngushtë me xham të pathyeshëm. Biçikleta aqua është bërë me çelik inox dhe alumin të anodizuar, plotësisht i rregullueshëm. Vendosja është e lehtë. Ekran informativ me prekje që kontrollon plotësisht ushtrimin. Pedalet janë prej çeliku inox, të përshtatshme për përdorim në ujë.

   Kjo pajisje përdori shumë arritje progresive në industritë e fitnesit dhe rehabilitimit ujor për të përmirësuar gjendjen shëndetësore pas lëndimeve.
   Specifikimet e HydroBike 2
   Hidroçikleta është projektuar me kujdes në mënyrë që të minimizojë madhësinë e saj, duke ruajtur hapësirën e nevojshme për të kryer stërvitjen. Gjerësia e vaskës Aqua (duke përjashtuar panelet e lëvizshme) është 79 cm (31 inç). Kjo do të thotë që vaska mund të futet në çdo dhomë, duke shmangur koston e rimodelimit.

   Hidrobike me efektet e hidromasazhit

   Na kontaktoni