Kategoria: I fshehur

   Biçikletë stërvitjeje shtrirë InfraShape Horizontal kundër gravitetit

   Gjenerata e fundit e pajisjeve të stërvitjes dhe rikuperimit i tejkalon pritjet në shikim të parë. Biçikleta InfraShape Horizontal ka një dizajn stilistik, modern dhe kombinon ushtrimet kardio me zgjidhje teknike inovative (ekran me prekje, lëkurë luksoze, masazh me vakum nën presion të quajtur si ushtrime kundër gravitetit, ngrohje infra të kuqe, llambë kolagjeni, përfitime nga terapia me ngjyra dhe aroma).

   Përshkrim

   INFRASHAPE HORIZONTAL

   Biçikletë ushtrimore e shtrirë kundër gravitetit. Kombinimi i veçorive të vakumit dhe infra të kuqe për përfitime për humbje peshe. Gjenerata e fundit e pajisjeve të stërvitjes dhe rikuperimit i tejkalon pritjet në shikim të parë. Biçikleta InfraShape Horizontal ka një dizajn stilistik, modern dhe kombinon ushtrimet kardio me zgjidhje teknike inovative (ekran me prekje, lëkurë luksoze, masazh me vakum nën presion të quajtur si ushtrime kundër gravitetit, ngrohje infra të kuqe, llambë kolagjeni, përfitime nga terapia me ngjyra dhe aroma). Kjo pajisje e jashtëzakonshme është zgjidhja më e mirë e pajisjeve për humbje peshe dhe rehabilitim për zyrën tuaj të mjekësisë, palestrën, spa, qendrën e humbjes së peshës dhe sallonin e bukurisë.

   FUNKSIONE

   Kjo pajisje fitnesi kombinon ushtrimet fizike në një biçikletë të shtrirë me teknologjinë vakum të masazhit nën presion, ngrohjen me rreze infra të kuqe dhe përfitimet e kolagjenit. Shijoni ushtrimet kardio në një karrige luksoze për biçikletë në një pozicion të rehatshëm shtrirë. Ky kombinim unik disponohet vetëm me INFRA

   Ai lidhet lehtësisht me iPhone ose Android për të luajtur muzikën tuaj të preferuar gjatë stërvitjes. Versioni InfraShape Horizontal Prestige ka ekran të realitetit virtual dhe lidhje wi-fi me internetin. Ju mund të kontrolloni faqet tuaja të preferuara në Facebook ose Instagram gjatë stërvitjes.

   Ekipi ynë i aftë mund t'ju ndihmojë në zgjedhjen e konfigurimit optimal për të marrë rezultatet më të mira për studiot tuaja të fitnesit. Ekipi ynë do të analizojë nevojat tuaja, duke siguruar zgjidhjen më të mirë të mundshme, do të ofrojë marrëveshjen më të mirë për leasing dhe financa.

   InfraShape Horizontal

   TRAJNIME PËR SIGURINË DHE REZULTATE TË MËSHTIRËS NË LUFTIM KUNDËR PROBLEMEVE TË PESHES DHE CELULITËT
   INFRASHAPE HORIZONTAL ofron rezultate të mahnitshme për ushtrimet për humbje peshe dhe trajtime kundër celulitit.

   Kjo pajisje fitnesi mbështetet nga teknologjia e masazhit me vakum nën presion, e cila kombinohet me ngrohjen infra të kuqe dhe përfitimet e kolagjenit.

   Ndihmon në uljen e peshës, djegien e kalorive shtesë gjatë stërvitjes, marrjen e formës së trupit dhe arritjen e përtëritjes së lëkurës

   Biçikleta shtrirë InfraShape Horizonatal Anti-gravity është krijuar për ata që vlerësojnë cilësinë dhe komoditetin. Ushtrimi në një pozicion shtrirë nuk është një tipar i zakonshëm për pajisjet kardio, gjë që e bën InfraShape Horizontal një pajisje fitnesi shumë inovative dhe komode që lehtëson ndjeshëm ngarkesën në nyje dhe shtyllën kurrizore, ndërkohë që ofron një stërvitje efektive kardio duke përmirësuar formën e trupit dhe eliminon celulitin. .

   Biçikleta Stërvitore INFRASHAPE HORIZONTALE E SHTRIRUR SHKRIHET VAKUUMIN

   MASAZHI DHE NGROHJA INFRAKUQ PËRFITON ME NJË biçikletë stërvitore me cilësi të lartë, duke përfshirë të arriturat më të fundit të teknologjisë në industrinë e fitnesit. NJË NGA PËRPARËSITË KRYESORE TË KËSAJ PAJISJE MODERNE ËSHTË NGROHJA E SHPEJTË E INDEVE DHE MUSKUJVE YNDYRORE NËNLËKËSORE, QË LEHTËSON METABOLIZMIN DHE PËRMIRËSON QARKULLIMIN E GJAKUT. Ngrohje INFRA KUQ DHE MAZAZH ME VAKUUM. KJO PAJISJE PËRDORET SHPESH PËR HUMBJEN E PESHES, REDUKTIMIN E CELULIITIT DHE PËRRITËRIMIN TOTALI TË TRUPIT/LËKURËS. Ushtrimi në një pozicion të shtrirë është shumë komod dhe nuk kërkon shumë përpjekje fizike, të cilat e bëjnë këtë INFRASHIP HORIZONTAL NJË ALTERNATIVË TË SHKELQYER KUNDËR TRADITATËS.

   InfraShape Horizontal

   PËRPARËSITË

   Ushtrime fizike me biçikletë të rehatshme të shtrirë

   Biçikletë ushtrimesh kundër gravitetit

   Lehtë në nyje dhe shpinë

   Rezultatet e humbjes së peshës

   Reduktimi i celulitit

   Teknologjia e vakumit

   Teknologjia infra të kuqe

   InfraShape Horizontal

   Na kontaktoni