Kategoria: I fshehur

   Runshape Treadmill Multivision interaktiv për ecje

   RunShape rutine për palestrat komerciale ka një reputacion për besueshmërinë dhe komoditetin. Ekrani Multi vision ofron një stërvitje efektive kardio të përshtatshme për ushtruesit e të gjitha niveleve të fitnesit. Nga qendra komerciale e fitnesit deri te studiot e stërvitjes personale në butikë dhe objektet elitare të stërvitjes atletike, rutina jonë RunShape për të ndihmuar ushtruesit të arrijnë qëllimet e tyre shëndetësore dhe të humbasin kalori.

   Përshkrim

   Gjatë projektimit dhe lëshimit në treg të pistës së vrapimit RunShape, kompania jonë si furnizues komercial i pajisjeve të fitnesit u fokusua në kërkesën e klientëve. Që nga fillimi synimi ynë ishte të krijonim një pajisje fitnesi që përmbush pritshmëritë më themelore si funksionaliteti, rezultatet, thjeshtësia e funksionimit dhe një dizajn në modë gjithashtu. RunShape rutine arriti të gjitha këto pritshmëri.

   Puna rutine RunShape ka ekran interaktiv të ecjes me shumë vizion. Ky është një ekran i realitetit virtual ku mund të shihni imitimin e vrapimit nëpër vende të famshme botërore.

   Treadmil inovative

   Përvojat tona të bazuara mirë në projektimin e pajisjeve komerciale të fitnesit na lejuan të krijonim një pajisje me një pamje futuriste, e aftë për të tërhequr vëmendjen e klientëve më të përpiktë.

   Elementet shtesë të dritës së prapme e bëjnë të gjithë rutinen RunShape të duket estetikisht dhe dallues.

   Një rutine e projektuar luksoze, RunShape, kombinon dizajn tërheqës me tre opsione të konsolës për t'i mbajtur ushtruesit të argëtuar dhe të angazhuar gjatë vrapimit dhe ecjes. Kur lidhet nëpërmjet Wi-Fi me internetin, çdo tastierë ofron të dhëna të detajuara të produktit, që është një mjet i paçmuar për menaxhimin e aseteve.

   Na kontaktoni