Kategoria: CRYO DHOMA

   CryoStar Cryochamber

   Dhoma e krioterapisë me monitor termik dhe sensor oksigjeni. Dhomat e krioterapisë me bazë azoti të lëngshëm. Përdorimi i pajisjeve të duhura për krioterapinë e kthen shkencën e ekspozimit të të gjithë trupit të njeriut ndaj temperaturave ultra të ulëta për rikuperimin e sistemit të qarkullimit të gjakut, nervor dhe energjisë në një teknologji efektive shëruese. Sipas kërkimeve shkencore dhe mjekësore, efikasiteti optimal i procedurave të krioterapisë në të gjithë trupin arrihet duke e vendosur trupin në temperatura deri në 120-170 ° C (- 184-280 F) për 1-3 minuta, duke ulur temperaturën e sipërfaqes së lëkurës. . Impulset ajrore të aplikuara të shkurtra, jashtëzakonisht të ftohta, jo invazive, të drejtuara në trupin e njeriut, shkaktojnë reaksione fiziologjike që nxisin trajtimin dhe rikuperimin, të cilat përdoren në shumë fusha, si kozmetologjia, rehabilitimi sportiv dhe mjekësia.

   Përshkrimi i trajtimeve të krioterapisë

   Krioterapia sjell në vëmendjen e publikut përfitimet e terapisë së ftohtë në temperatura jashtëzakonisht të ulëta. Krioterapia e gjithë trupit është një terapi e njohur për vetitë e saj të përfitimeve të shëndetit të marra nga ekspozimi ndaj temperaturave ultra të ulëta. Temperatura ultra e ulët stimulon receptorët në lëkurë, duke aktivizuar reagimin ndaj çlirimit të endorfinës, të prodhuar nga trupi i njeriut (frenues natyral të dhimbjes dhe përmirëson gjendjen shpirtërore për qëllime të mirëqenies).

   Përveç kësaj, krioterapia duhet të përmirësojë qarkullimin e gjakut dhe limfatik për shkak të paralajmërimit të trupit natyror në temperaturat e ftohta të përfshira. Rritja e qarkullimit të gjakut dhe limfatik duhet të lehtësojë inflamacionin duke pastruar toksinat dhe produktet metabolike, duke furnizuar gjakun me oksigjen dhe lëndë ushqyese të nevojshme për të stimuluar riparimin e qelizave në të gjithë trupin. Pas problemeve epidemike të koronavirusit, krioterapia u bë më e popullarizuar si një procedurë Wellness për përforcues natyral të sistemit imunitar që duhet të ndihmojë në mbrojtjen kundër viruseve. Shumë artikuj sugjerojnë se trajtimi me krioterapi është pranuar nga shumë atletë të famshëm dhe ekipe sportive për shërimin e muskujve dhe trajtimin e relaksimit.

   Gjenerata e dytë e dhomës së krioterapisë CryoStar

   Ju ndoshta mund të gjeni shumë pazare në treg për dhomat e krioterapisë. Por cili është ndryshimi midis CryoStar dhe të tjerëve? Në shumicën e rasteve, kriosaunat e ofruara nga konkurrentët tanë, të zhvilluara në një platformë të vjetëruar, të lëshuar më shumë se 25 vjet më parë dhe ende të përdorura nga konkurrentët me një numër të vogël përditësimesh. Prandaj, klientët mund të takonin shumë kriosauna të ngjashme në dizajnin e lashtë kub. Disa konkurrentë u përpoqën të futnin teknologji të reja në pajisjet e tyre, të tilla si kamera termike, wi-fi dhe spërkatje indirekte të azotit në mes të kriosaunës, gjë që e bëri produktin e tyre tepër të shtrenjtë.

   Prodhuesi i dhomës së krioterapisë VACUACTIVUS zhvilloi një kriosauna moderne me funksionalitetin më të fundit dhe një çmim të pranueshëm, të aftë për të shkatërruar monopolin e vendosur të dhomave të vjetra të krioterapisë. Pas një kërkimi të gjerë dhe punës së palodhur nga dizajnerët dhe teknikët më të mirë, ne lëshuam më të avancuarin tonë CRYOSTAR Cryosauna versionet, të thjeshta dhe të mëdha. CryoStar Grand M është modeli më i fundit i lëshuar i disponueshëm në treg dhe ka bashkuar të gjitha arritjet më të fundit në industrinë e krioterapisë. CryoStar ka një dizajn modern futuristik me një pamje të jashtme ergonomike dhe një brendshme funksionale. Prandaj, në një kohë të shkurtër, CryoStar është bërë një shitës kryesor në tregjet botërore.

   Përparësitë kryesore të dhomës së kripur CryoStar:

   • Teknologjia indirekte e spërkatjes së azotit duke përdorur grykë injektimi platini në qendër të dhomës së krios, e cila ndihmon në reduktimin e konsumit të azotit në 3-5 litra për seancë dhe parandalon dëmtimet për shkak të hipotermisë ose lëngut direkt të hyrjes së azotit në kriosauna. Kjo teknologji inovative, e zhvilluar nga specialistët kryesorë në kompaninë tonë, ndihmon në arritjen e shpërndarjes uniforme të azotit brenda dhomës dhe mbajtjes së temperaturës së ulët për të gjitha pjesët e trupit.
   • Hapja automatike e derës me telekomandë ose buton të montuar në derë. CryoStar është një dhomë unike e krioterapisë me një funksionalitet të tillë
   • Ekranet më të fundit me prekje 10.1” dhe menuja e përditësuar me 3 programe automatike dhe 1 program manual
   • Instalim dhe përdorim i lehtë
   • Kamera termike e vizionit dhe sensorë të montuar të nivelit të oksigjenit (të disponueshëm në versionet e CryoStar Grand)
   • Ekran i madh video 21″ në krye me opsione Wi-Fi dhe TV.

   Kriosauna CryoStar

   Mirëmbajtja dhe opsionet për dhomën e krioterapisë

   • Nuk kërkohet shërbim ose mirëmbajtje e veçantë, thjesht vendosni bombolin me nitrogjen
   • Pjesë me cilësi të lartë të prodhuara në Evropë dhe SHBA, si dhe jetëgjatësi e gjatë e shërbimit të pajisjes.
   • Modele të thjeshta dhe të shkëlqyera mund të plotësojnë nevojat e çdo klienti që kërkon çmimin më të mirë dhe veçoritë më të fundit
   • Mundësia për të zgjedhur ngjyrën e personalizuar dhe për të shtuar logon e klientit
   • Dizajni më i fundit dhe veçoritë e reja. Kombinimi i xhamit dhe plastikës në një dizajn modern luksoz.
   • Mbështetja më e mirë teknike dhe e klientit në mbarë botën

   Dhoma e krioterapisë CryoStar

   Çfarë është teknologjia e termovizionit?

   Kamera e termovizionit (termike + lat. Vīsio «vision») është një pajisje për monitorimin e shpërndarjes së temperaturës së sipërfaqes së ekzaminuar. Shpërndarja e temperaturës shfaqet në ekran si një imazh me ngjyra, ku temperatura të ndryshme korrespondojnë me ngjyra të ndryshme. Studimi i imazheve termike quhet termografi. Të gjithë trupat, temperatura e të cilëve tejkalon temperaturën e zeros absolute, lëshojnë rrezatim termik elektromagnetik sipas ligjit të Planck. Dendësia e fuqisë spektrale të rrezatimit (funksioni i Plankut) ka një maksimum, gjatësia e valës së të cilit në shkallën e gjatësisë valore varet nga temperatura. Si rregull i përgjithshëm, kamerat moderne termike mbështeten në sensorë të veçantë të temperaturës të matricës të quajtur bolometra. Ato përfaqësojnë një grup termistorësh miniaturë me film të hollë.

   Infra të kuqe, i mbledhur dhe i fokusuar në grup me një lente kamera termike, ngroh elementët e grupit në përputhje me shpërndarjen e temperaturës së objektit të monitoruar të shfaqur në ekranin e kristalit të lëngshëm si imazh me ngjyra, ku vendet e ftohta janë blu dhe vendet e ngrohta janë të verdha ose e kuqe. Teknologjia Thermovisor e integruar në dhomën e krioterapisë është shumë inovative, duke ju lejuar të shihni se si trupi reagon ndaj temperaturës dhe qarkullimit të gjakut me rritjen e rigjenerimit në zonat e trupit që i nënshtrohen krioterapisë. CryoStar Grand ka një kamerë termike të integruar dhe një monitor video që shfaq të dhënat e marra nga imazheri termik.

   Dhoma e krioterapisë

   Sa trajtime krioterapie kërkohen?

   Numri i procedurave ndryshon në varësi të qëllimeve të pacientit dhe reagimit të trupit të saj ndaj trajtimit. Përdorimi i kriostimulimit për rikuperimin e muskujve është një metodë e përditshme ndihmëse që mund të kryhet në cikle prej 10-20 seancash për të arritur një efekt të qëndrueshëm të trajtimit. Lëndimet ndryshojnë në ashpërsi, kështu që numri i procedurave është i vështirë të vlerësohet paraprakisht. Fizioterapisti dhe pacienti duhet të vlerësojnë se kur, sipas mendimit të tyre, lëndimi do të shërohet plotësisht.

   Numri i seancave mund të ndryshojë në varësi të ashpërsisë së lëndimeve sportive dhe do të jetë individual në secilin rast. Pacienti mund të ndiejë një rikuperim të plotë pas 3-4 seancave, por do të ishte më efektive të kryhej një cikël prej 10-20 procedurash për të marrë efektin e plotë të trajtimit. Kjo do të ndihmojë në parandalimin e lëndimeve të përsëritura në baza të rregullta dhe do të forcojë zonën e goditjes. Nëse pacienti duhet të vijë sa më shpejt në formë, seancat mund të bëhen dy herë në ditë, por duhet të ketë një pushim prej 4-6 orësh mes tyre. Arsyeja pse procedurat e kriostimulimit rekomandohen çdo ditë ose çdo ditë tjetër është aftësia e kriostimulimit duhet të rrisë qarkullimin e gjakut në zonën e prekur për shkak të procesit natyror për paralajmërimin e trupit. Gjatë kryerjes së procedurave me ndërprerje të shkurtra ndërmjet tyre, pacienti përjeton një rritje të vazhdueshme të qarkullimit të gjakut për ngrohjen e trupit dhe përfitime të mirëqenies për një kohë të gjatë. Kjo përshpejton procesin e shërimit dhe rehabilitimit, si dhe e bën trajtimin më efektiv se procedurat e kryera me pushime të gjata.

   Dhomë krio CryoStar Grand M

   Si të kombinoni krioterapinë me terapinë fizike

   Kur kriostimulimi përdoret në kombinim me Terapi fizike, pacienti duhet të kryejë ushtrime pas trajtimit, pasi forcimi dhe zhvillimi i fleksibilitetit të kyçeve dhe kockave është pika kyçe e rikuperimit. Ushtrimet pas trajtimit përfshijnë një sërë ushtrimesh ose lëvizjesh të rekomanduara nga terapisti fizik dhe që synojnë forcimin e kyçeve dhe muskujve në zonën e prekur. Ndonjëherë pacientët mund të ndihen mirë pas seancave të para, dhe më pas disa ditë më vonë papritmas ndjejnë përsëri dhimbje. Kjo është një shenjë e mirë që kriostimulimi funksionon në mënyrë efektive ndërsa nyjet dhe muskujt zhvillohen dhe lëvizin më lirshëm gjatë procesit të rikuperimit.

   Pas 6-7 ditësh, këto simptoma duhet të zhduken plotësisht. Pas procedurave krio, është thelbësore që pacienti të kryejë ushtrimet fizike të përshkruara (pacienti mund të veshë veshje sportive me vete për trajtim). Për të rritur efektin e trajtimit, pacienti duhet të stërvitet më pas. Kriostimulimi në dhomën e krioterapisë CryoStar promovon relaksimin e muskujve pas stërvitjes.

   Dhoma e krioterapisë gjenerata e ardhshme

   Shumëllojshmëri ngjyrash dhe versioni për kriosaunën CryoStar

   Dhoma e krioterapisë CryoStar është në dispozicion në versionet:

   • E thjeshtë
   • Madhështore me kamerë me imazhe termike dhe monitor me sensor oksigjeni
   • Grand M me ekran të madh televizori 21 inç dhe opsion i imazhit termik

   Shumëllojshmëri ngjyrash për dhomën e krioterapisë:

   • e bardhë / gri, e bardhë / blu, e bardhë / vjollcë, e bardhë / e kuqe
   • e zezë/e zezë, e zezë/gri, e zezë/e kuqe, e zezë/vjollcë, e zezë/blu

   Zgjidhni dhomën tuaj të krioterapisë CryoStar dhe shijoni seancën e krioterapisë!

   Dhoma e bardhë e krioterapisë

   Professional level of equipment

   CryoStar incorporated Platinum jests spraying system which helps to distribute nitrogen vapor evenly inside whole chamber. Client feels same cold temperature for upper and lower body, which increased cryotherapy effect. Professional level of cryotherapy equipment for your business.

   Functions of cryoStar

   Mohim përgjegjësie

   Prodhuesi informoi se Pajisja është pajisje për qëllime fitnesi ose mirëqenieje vetëm për qëllime rikuperimi sportiv dhe rehabilitimi, të cilat nuk janë të miratuara nga FDA për përdorim mjekësor ose përdorim tjetër që kërkon FDA. Kjo nuk është pajisje mjekësore. Produkti aktual nuk mund të përdorë asnjë përshkrim të kundërt të Pajisjes nga faqja e internetit e Prodhuesit ose mënyra të tjera informacioni si një deklaratë të përfitimeve të kujdesit shëndetësor të Pajisjes. Prodhuesi nuk mban përgjegjësi për të gjitha ose ndonjë deklaratë në lidhje me të ardhmen e kujdesit shëndetësor dhe përfitimet e Pajisjeve që i janë ofruar klientëve.

   seancë krio

   Produkte të ngjashme
   Na kontaktoni