Kategoria: I fshehur

   Dhoma ActiveCryo Cryo

   Aktiv Krio-krioterapia makina përfshin ekspozimin e klientëve në një temperaturë jashtëzakonisht të ftohtë për disa minuta. Cryo-ja jonë aktive dhoma e krioterapisë duke përdorur krioterapia e gjithë trupit metoda dhe teknologjia krio me azot të lëngshëm. Metoda e krioterapisë tani është zbatuar në shumë Spa, zyra mjekësore dhe studio të fitnesit krio.

   Përshkrim

   Kriosauna më e mirë moderne e projektuar dhe e pajisur në tregun aktual botëror!

   Makina e krioterapisë Active Cryo përfshin ekspozimin e klientëve në një temperaturë jashtëzakonisht të ftohtë për disa minuta. Dhoma jonë e krioterapisë Active Cryo duke përdorur metodën e krioterapisë me të gjithë trupin dhe teknologjinë krio me nitrogjen të lëngshëm. Metoda e krioterapisë tani është zbatuar në shumë Spa, zyra mjekësore dhe studio të fitnesit krio.

   Trajtimi në dhomën Cryo Active Cryo mund të jetë efektiv në lehtësimin e dhimbjes ose dhimbjes së muskujve, përmes metabolizmit të reduktuar të muskujve, mikroqarkullimit të lëkurës dhe ndjeshmërisë ndaj receptorit. Gjithashtu, një sauna krio mund të ndihmojë në përmirësimin e efekteve të humbjes së peshës dhe reduktimit të celulitit. Trajtimi tre-minutësh në kriosaunën Active Cryo përfshin qëndrimin në një dhomë krioterapie me ngrirje të thellë, ndërsa temperaturat bien deri në -184-280 gradë Fahrenheit (-120-170C). Procedura e ftohjes së kockave pretendon se djeg shumë kalori në seancë, rinovon metabolizmin tuaj, çliron endorfinë, qetëson muskujt e lënduar, përmirëson gjumin dhe gjendjen shëndetësore, qetëson inflamacionin, zvogëlon zonat e celulitit dhe madje kthen shenjat e plakjes. Dhoma jonë e krioterapisë Active Cryo duke përdorur metodën e krioterapisë me të gjithë trupin dhe teknologjinë krio me nitrogjen të lëngshëm të avulluar. Metoda e krioterapisë tani është zbatuar në shumë llixha, qendra mjekësore dhe rehabilituese, palestër, palestër dhe klube sportive.

   ÇFARË PËRFITOJNË TRAJTIMET E KRIoterapisë? PSE KRIoterapia e TËRË TRUPIT ËSHTË METODA MË EFEKTIVE PËR HUMBJEN E PESHES DHE LEHTIMIN E DHIMBJES? SHPENZIMET E SESIONIT TË KRIoterapisë?

   Krioterapia ofron përfitime shëruese e terapisë së ftohtë në komunitet. Krioterapia e Gjithë Trupit (WBC) është metoda e famshme e terapisë për djegien e kalorive dhe lehtësimin e dhimbjeve nëpërmjet ekspozimit ndaj temperaturave ekstreme. Temperatura ekstreme e ftohtë stimulon sensorët e lëkurës, duke aktivizuar një përgjigje të sistemit nervor qendror duke përdorur një çlirim të endorfinës, frenuesit natyralë të dhimbjes së trupit dhe ngritësit e humorit. Gjithashtu metoda e krioterapisë rrit aktivitetin e qarkullimit të gjakut dhe limfatik ul inflamacionin duke pastruar toksinat dhe mbetjet metabolike me një furnizim me oksigjen dhe gjak të pasuruar me lëndë ushqyese për të stimuluar rigjenerimin qelizor rreth trupit. Për sa i përket shumë artikujve, trajtimet e krioterapisë janë miratuar nga shumë atletë profesionistë të famshëm dhe ekipe për rikuperimin e muskujve dhe lëndimeve. Krioterapia e gjithë trupit WBC është duke u dokumentuar mirë në mbarë botën se përdoret për menaxhimin e përditshëm të dhimbjes, inflamacionit, energjisë, lehtësimit dhe kushteve të lidhura me stresin.

   Krioterapi individuale seanca zakonisht zgjat rreth një deri në tre minuta, ku trajtimi zakonisht kushton diku midis $40 dhe $150 secila varet nga zona. Shpenzimet tuaja të operacionit të kriosaunës duke përdorur kriosaunën ActiveCryo mund të jenë rreth $5 për trajtim me krio. Temperatura e trupit tuaj bie rreth 30 – 45 gradë pas trajtimit me krio, në të cilën pikë do të inkurajoheni të bëni rreth pesë minuta kardio të moderuar për t'u rikthyer në normalitet, siç rekomandojnë shumë ekspertë krio. Gjithashtu ata thanë në lidhje me përkrahësit e krioterapisë pretendojnë se trajtimi krio është efektiv në reduktimin e dhimbjes dhe inflamacionit. Përfitimet e supozuara të krioterapisë variojnë nga rritja e qarkullimit të gjakut dhe rritja e gamës së lëvizjes deri te përmirësimi i performancës atletike dhe koha e rikuperimit. Ky është një trajtim termogjenik ku klienti e ekspozon lëkurën në një temperaturë jashtëzakonisht të ftohtë që aktivizon sistemin nervor qendror, i cili është krijuar për t'u rregulluar nga lëkura. Pra, temperatura ekstreme e ftohtë dërgon këtë lloj sinjali shoku në tru.

   Dhoma ActiveCryo Cryo

   HISTORIA E KRITERAPISË TË TË GJITHË TRUPIT

   Dhomat e para të terapisë së tërë trupit WBC u ndërtuan në Japoni në fund të viteve '70 dhe u përfaqësuan në Evropë në vitet '80. Pajisjet e krioterapisë janë përdorur gjerësisht në SHBA dhe Australi në fund të viteve '90. Pajisja e krioterapisë për të gjithë trupin fillimisht ishte menduar për përdorim në një mjedis klinik për të trajtuar klientët me kushte të tilla si artriti reumatoid i shumëfishtë, dhe megjithëse kjo metodë krioterapie ofrohet në shumë spitale dhe klinika mjekësore të famshme evropiane, si dhe tani është zbatuar në shumë Spa botërore, studio për humbje peshe dhe ambiente trajnimi atletike. Atletët e elitës me famë botërore kanë raportuar kohët e fundit përdorimin e trajtimit krio për të lehtësuar dhimbjen e muskujve me fillimin e vonuar (DOMS) pas stërvitjes.

   Kohët e fundit, atletët rekreativë dhe trajnerët kanë filluar të imitojnë atletët elitë në përdorimin e këtyre trajtimeve krio pas stërvitjes. Zvogëlimi i temperaturës së muskujve dhe indeve të lëkurës pas trajtimeve me krioterapi të gjithë trupit, ekspozimi mund të stimulojë receptorët e lëkurës dhe të eksitojë fibrat simpatike adrenergjike, duke shkaktuar ngushtim të arteriolave dhe venave lokale. Kjo është një metodë efektive në lehtësimin e dhimbjes ose dhimbjes së muskujve, përmes metabolizmit të reduktuar të muskujve, mikroqarkullimit të lëkurës, ndjeshmërisë së receptorëve dhe shpejtësisë së përcjelljes nervore. Një rritje ekstreme e temperaturës rektale, e ndjekur nga një rënie e lehtë, është raportuar pas ekspozimit ndaj trajtimit. Shumë trajnerë dhe atletë të famshëm sugjerojnë që pajisjet WBC stimulojnë sistemin nervor autonom (ANS), me një mbizotërim të aktivizimit të tonit parasimpatik, pas ekspozimit. Shumë skeptikë filluan të ndajnë pajisjet e krioterapisë së të gjithë trupit në dhomat e WBC ose dhomat WBC dhe pajisjet e Krioterapisë së Trupit të Pjesshëm (PBC) të quajtura kriosauna ose kapsula krio.

   Dhoma ActiveCryo Cryo

   HISTORIA E KRITERAPISË TË TË GJITHË TRUPIT

   Dhoma e krioterapisë e quajtur si kriosauna janë dhoma cilindrike, zakonisht ka një hapje në majë, me kokën e klientit që mbetet jashtë dhe nuk i nënshtrohet stimulit të ftohtë. Këto pajisje krio përdoren zakonisht në të gjithë SHBA-në dhe Evropën, duke ofruar shërbime për Krioterapinë e Gjithë Trupit. Një ndryshim tjetër kryesor midis PBC dhe WBC është përdorimi i injektimit të azotit të lëngshëm të avulluar në kapsulën e krioterapisë së trupit të pjesshëm PBC me efektet e mundshme siç ka dhoma WBC. Ndërmarrja në krahasim me pajisjet e krioterapisë së trupit të plotë dhe të pjesshme (WBC v PBC) me një seancë 3-minutëshe duke përdorur të dyja pajisjet kanë treguar ndryshime të forta në temperaturën e trupit. Kriosaunat e quajtura krioterapia e pjesshme e trupit PBC që kanë efekt të ngjashëm të ftohtë si dhomat e WBC që tregojnë një rënie të fortë në temperaturën e përgjithshme të trupit.

   Kriosaunat nuk solli një efekt negativ të ftohtë në kokë siç duhet dhoma WBC, prandaj kriosauna u bë e njohur në shumë banja botërore, studio krio dhe qendra Wellness si një metodë sigurie dhe të njëjtat përfitime krio. Ekzistojnë dy lloje të ndryshme të dhomave të krioterapisë: dhoma e krioterapisë elektrike, e cila përdor një ajër të ftohtë të oksigjenuar për të ftohur në mënyrë uniforme të gjithë trupin; dhe krioterapia me nitrogjen të lëngshëm, e cila i ekspozon klientët ndaj avujve të azotit të lëngshëm. Gjatë seancës së krioterapisë, temperaturat bien në nivele nën ngrirje diku midis -166°F (temperatura mesatare për një dhomë krioterapie elektrike) dhe -256°F (temperatura më e ftohtë për krioterapinë me azot të lëngshëm). Për shkak se dhomat e krioterapisë elektrike janë tre herë më të shtrenjta dhe nuk mund të arrijnë të njëjtën temperaturë më të ulët si dhomat e bazuara në azot, dhomat e krioterapisë elektrike nuk patën të njëjtën prevalencë si njësitë e krioterapisë me azot të lëngshëm.

   Dhoma ActiveCryo Cryo

   Mohim përgjegjësie

   Prodhuesi informoi se Pajisja është pajisje për qëllime fitnesi ose mirëqenieje vetëm për qëllime rikuperimi sportiv dhe rehabilitimi, të cilat nuk janë të miratuara nga FDA për përdorim mjekësor ose përdorim tjetër që kërkon FDA. Kjo nuk është pajisje mjekësore. Produkti aktual nuk mund të përdorë asnjë përshkrim të kundërt të Pajisjes nga faqja e internetit e Prodhuesit ose mënyra të tjera informacioni si një deklaratë të përfitimeve të kujdesit shëndetësor të Pajisjes. Prodhuesi nuk mban përgjegjësi për të gjitha ose ndonjë deklaratë në lidhje me të ardhmen e kujdesit shëndetësor dhe përfitimet e Pajisjeve që i janë ofruar klientëve.

   PËRPARËSITË e kriosaunës ActiveCryo

   Kriosauna e dizajnuar moderne nga një studio e famshme dizajni në Hollywood

   injektim indirekt i avullit të azotit nëpërmjet avionëve të posaçëm për mbrojtjen e rrjedhjes së azotit të lëngshëm brenda dhomës

   Teknologjia inovative e kriosaunës me shpenzime të ulëta të azotit

   ndriçim blu brenda dhomës së krioterapisë

   dritat ndezëse në trupin e makinës së krioterapisë

   dy ekrane me prekje me ngjyra (versionet bazë dhe luksoze)

   Shpërndarja e barabartë e azotit brenda dhomës krio me anë të avionëve specialë Platinum

   Kriosauna me konsumin më të ulët të energjisë elektrike e bazuar në teknologjinë LED

   dera e hapjes në stilin e avionit

   karakteristika inovative sigurie (butoni i ndalimit emergjent, shtytja e derës për dalje dhe ndalim sesioni, sensorë të temperaturës)

   Dhoma ActiveCryo Cryo

   Na kontaktoni