Kategoria: CRYO LOKALE

   Iceberg50L CRYO lokale

   Makina e krioterapisë e lokalizuar Iceberg aplikon avujt e azotit në temperatura rreth -160°C / -256°F në një zonë specifike të trupit që vjen nga rezervuari i integruar me azot 50L. Avujt e azotit kanë lagështi zero dhe temperaturë jashtëzakonisht të ftohtë e cila ndikon menjëherë në lëkurë. Proces i ngjashëm me vendosjen e akullit në lëkurën tuaj, thjesht më pak i papërshtatshëm dhe funksionon me temperaturë më të ulët që sjell terapi më efektive. Ky proces i ftohtë i bën enët tuaja të gjakut tkurren poret tuaja. Reagimi i menjëhershëm i trupit për të kthyer shpejt temperaturën normale në zonën e trajtuar sjell rritjen e qarkullimit të gjakut dhe limfatik. Rritja e qarkullimit të gjakut sjell një proces të shpejtë rikuperimi në një zonë të caktuar të trupit. Në trajtimin krio të fytyrës, temperaturat jashtëzakonisht të ftohta shkaktojnë enët e gjakut nën lëkurë dhe përmirëson rrjedhjen e gjakut të oksigjenuar në sipërfaqen e lëkurës. Përfitimet nga rritja e rrjedhjes së gjakut nisin procesin e rinovimit të fytyrës. Lëkura juaj mbetet e freskuar, e përcaktuar dhe e shtrënguar

   Prezantimi i njësisë së krioterapisë të lokalizuar me bazë azoti Iceberg 50L

   Makina e lokalizuar e krioterapisë Iceberg 50L ofron një trajtim ftohës jo-invaziv dhe efektiv ku një vëllim i lartë ajri i ftohur nga azoti avullues aplikohet drejtpërdrejt në zonën specifike të trupit gjatë 5-10 minutave varet nga programi. Një trajtim i tillë ekstrem i terapisë së ftohtë  prodhon goditje termike thellë në shtresat e indeve dhe mund të ndihmojë në reduktimin e inflamacionit dhe dhimbjes, rritjen e qarkullimit të gjakut, shtrëngimin dhe rinovimin e lëkurës dhe nxitjen e prodhimit të kolagjenit. Makina e krioterapisë e lokalizuar e Iceberg funksionon duke përdorur azot të lëngshëm që gjendet në rezervuarin e integruar 50L.

   Avujt me temperaturë jashtëzakonisht të ftohtë për terapi shëruese

   Iceberg 50L me bazë nitrogjeni është një pajisje krioterapie e lokalizuar e krijuar për aplikimin e shpejtë të të ftohtit ekstrem në zonat e synuara të trupit. Kjo makinë krioterapie e lokalizuar ka dizajn portativ, shumë programe për pjesë të ndryshme të trupit dhe fytyrës sipas protokolleve të trajtimit. Karakteristika të integruara të sigurisë si dorezë e imazhit termik për të arritur standardet më të larta në trajtimet e krioterapisë. Shumica e aplikimit është terapia e fytyrës Cryo e cila është një mënyrë inovative për të hequr qafe shenjat mjedisore në lëkurën e fytyrës tuaj dhe për të përmirësuar gjendjen e lëkurës tuaj nëpërmjet procesit të përtëritjes natyrale të ftohjes së pjesëve të synuara të trupit. 

   Procedura e lokalizuar e krioterapisë është e shpejtë, efektive, e lirë për përmirësimin e terapisë kundër plakjes së lëkurës me një pamje rinore. Pajisja e krioterapisë Iceberg përdoret për krioterapinë e synuar, kriofacialet ose krioterapinë në vend në industrinë e bukurisë dhe kozmetologjisë, por është gjithashtu e përshtatshme për aplikimin e rehabilitimit sportiv. Krio-krioterapia e synuar ofron avantazhet e stimulimit të ftohtë në zonat e dëmtuara të trupit për të përmirësuar reagimin e shpejtë dhe efektin e qëndrueshëm pa pasojat negative të ftohjes së zgjatur të indeve të muskujve.

   Përfitimet e krioterapisë së lokalizuar

   Trajtimi i lokalizuar i krioterapisë u bë jashtëzakonisht i popullarizuar në shumë fusha. Përfitimet kryesore të krioterapisë me pika janë:

   • Zvogëlon ënjtjen, dhimbjen e kyçeve dhe zvogëlon inflamacionin në pjesë të veçanta të trupit
   • Terapi me bazë natyrale duke përdorur temperatura jashtëzakonisht të ftohta për të përmirësuar shëndetin dhe mirëqenien e përgjithshme
   • Përshpejtimi i rikuperimit të muskujve dhe përmirësimi i elasticitetit të muskujve gjatë ushtrimeve të rehabilitimit sportiv. Rritni tonin e muskujve.
   • Arrini lehtësimin e menjëhershëm të dhimbjes në zonën e synuar të trupit. Ulja e dhimbjes kronike dhe ngurtësimit të kyçeve. Menaxhimi i dhimbjes së artritit
   • Përmirëson tonin e lëkurës, redukton celulitin, përmirëson aknet dhe rrit prodhimin e kolagjenit në trajtimet kundër plakjes dhe përtëritjes së lëkurës 
   • Rritja e qarkullimit të gjakut dhe shpërndarjes së oksigjenit në zonat e trajtuara. Përsosni pamjen e lëkurës
   • Përshpejtoni proceset e rikuperimit dhe shërimit në terapinë pas operacionit
   • Reduktoni menjëherë inflamacionin dhe ënjtjen në trajtimet pas lëndimit, veçanërisht në mjekësinë e rehabilitimit sportiv
   • Trajtimi i lokalizuar i krioterapisë rrit mikroqarkullimin në zona specifike të trupit, gjë që ndihmon në largimin e toksinave. Përmirëson eksfolimin e lëkurës
   • Krioterapia ka një efekt ftohës që pengon rritjen e baktereve dhe redukton inflamacionin dhe prodhimin e yndyrës në lëkurë. Forcon Lëkurën.
   • Krioterapia ndihmon në rikuperimin dhe tonifikimin e muskujve, duke çuar në lëkurë më të fortë. Renditni teknologjinë e njohur të krioterapisë në trajtimet kundër plakjes. Efekti krio anti-plakje arrihet për shkak të prodhimit më intensiv të kolagjenit dhe rritjes së qarkullimit të gjakut në zonat e trajtuara të trupit. Efekt i lëmuar dhe i shkëlqyeshëm për lëkurën.
   • Rrit fortësinë e epidermës që aplikohet në trajtimet e kujdesit të lëkurës së bukurisë. Reduktoni aknet dhe njollat e lëkurës
   • Efekti i përmirësimit të humorit për shkak të prodhimit të endorfinës në zonat e trajtuara nga të ftohtit

    

   Njësi shtëpie krio në vend

   Makinë fytyre Cryo

   Krioterapia e fytyrës është stimulimi i lëkurës së fytyrës dhe qafës nëpërmjet avullit të azotit të lëngshëm që del nga kjo pajisje krioterapie. Ndryshe nga krioterapia e të gjithë trupit kur i gjithë trupi është i prekur nga i ftohti, në krioterapinë e lokalizuar në vend klienti përfshin trajtimin me terapi të ftohtë vetëm në një zonë të caktuar. Koncepti i krioterapisë së fytyrës bazohet në aplikimin afatshkurtër të temperaturave jashtëzakonisht të ulëta në një zonë të caktuar të fytyrës ose gjerdanit. Kjo veçori përdoret gjerësisht në industrinë e bukurisë, mjekësisë dhe rehabilitimit sportiv.

   Specifikimi teknik i Iceberg cryo unit me bazë nitrogjeni 50L

   • Ndërfaqja e përmirësuar e ekranit me prekje 10”1. Më shumë programe për krio fytyrën, krahët, shpatullat, shtyllën kurrizore, këmbët etj.
   • Grykë ergonomike e dorezës. Lehtë për t'u zgjedhur dhe për të ndryshuar 4 shpejtësi të fryrjes së ftohtë 
   • Sensori i përmirësuar i temperaturës që mat automatikisht temperaturën e lëkurës dhe alarmi i kuq nëse lëkura ftohet tepër.
   • Dorezë e imazhit termik me ekran që tregon se si lëkura ftohet për të mbrojtur dhe për të bërë trajtim të sigurt krio
   • Projektimi i dritave të kuqe për të treguar distancën e duhur midis lëkurës dhe hundës
   • Rezervuari i azotit të lëngët me kapacitet të madh 50L i integruar. Shpenzim i ulët i azotit dhe akses i lehtë, rimbushni gjithashtu rezervuarin e azotit.
   • Termoizolim special në zorrën kriogjenike dhe mbajtësin e zorrës për të ofruar trajtim të përshtatshëm dhe për të arritur zonat e trupit 
   • Konsumi i ulët i energjisë dhe futja e lehtë në çdo prizë të rregullt elektrike
   • Njësi krio portative dhe e lëvizshme dhe dizajn ergonomik i avancuar. Ofrohen ngjyra standarde të zeza ose të bardha dhe porosia e personalizuar e ngjyrave.

   Makinë krioterapie e lokalizuar

   Dimensionet e makinës krio pika Iceberg 50L të operuar nga azot i lëngshëm

   madhësia e makinës krio lokale

   Produkte të ngjashme
   Na kontaktoni