Kategoria: I fshehur

   Elektrik CryoJet/CryoFlow

   Makinë elektrike për kriostimulim të lokalizuar. CryoFlow/CryoJets është një ventilator AC me ajër të ftohtë që përdoret për relaksimin e muskujve pas stërvitjes dhe për qëllime të tjera të shëndetit. Kjo makinë nuk prek trupin dhe nuk shpërndan ajrin e ftohtë në lëkurë. Njësi elektrike modeli më i ri për terapi Wellness Cryo me opsionin e maskës së fytyrës me drita dhe dorezën speciale që mbrojnë lëkurën nga ftohja. Makinë Cryo për trajtime të përgjithshme të mirëqenies, duke përfshirë përtëritje të lëkurës së fytyrës, trajtime të mirëqenies kundër plakjes, rritjen e energjisë dhe lehtësimin e relaksimit të muskujve për atletët.

   Njësi portative dhe elektrike për trajtime të lokalizuara me krioterapi

   Pajisjet e ajrit të ftohtë në palestër dhe bukuri industrisë 

   CryoFlow është një pajisje moderne që ulë temperaturën e trupit në mënyrë që të sigurojë rikuperimi sportiv për atletët, rrisin prodhimin dhe mirëqenien e kolagjenit, ndihmojnë në minimizimin e lodhjes kronike pas stërvitjeve të vështira të fitnesit, relaksojnë muskujt, rrisin nivelin e energjisë së trupit, ndihmojnë në uljen e ngurtësimit të muskujve. Kjo nuk është pajisje mjekësore dhe përdoret si qëllime mirëqenieje dhe rikuperimi vetëm në industrinë e sportit dhe bukurisë.

   Gama e gjerë e aplikimit:

   Inovacioni ynë sistemi i krioterapisë ju lejon të shpërndani në mënyrë të barabartë rrjedhën e ajrit të ftohtë mbi sipërfaqen e lëkurës me një pikë dhe dozë të kontrolluar për të arritur efektin e dëshiruar të procedurës.

   Shumë efektiv  CryoJets/CryoFlow pajisje me ajër të ftohtë nga prodhuesi botëror VACUACTIVUS dhomat e krioterapisë dhe makina krio të lokalizuara të destinuara për përdorim në palestër, mirëqenie, rehabilitim dhe rikuperim sportiv, kujdes bukurie dhe më shumë.

   Specifikimet e CryoJets/CryoFlow

   CryoJets/cryoFlow është një pajisje elektrike për krioterapi dhe plotësisht pa nitrogjen.

   • Ajri u fto në temperatura nga -4 në -30 C (25 deri në -22 F).
   • Ajri i ftohtë që fryn në vend të avullimit të azotit 
   • Fluksi i rregullueshëm i ajrit
   • Funksionimi plotësisht i kontrolluar i ekranit me prekje
   • Fokus me dritë LED për rregullimin e pozicionit të dorezës me lëkurën
   • Pajisja e lëvizshme/portative e lokalizuar e krioterapisë
   • Madhësia e hollë e përshtatjes
   • Trajtim intensiv i ftohjes pa rrezik ngrirjeje
   • Opsion me maskë fytyre me drita të kuqe në dorezë për përfitime shtesë të kujdesit të lëkurës dhe relaksim të muskujve të fytyrës
   CryoJets
   CryoJets lokale

   Çfarë është njësia elektrike për krioterapinë e lokalizuar?

   CryoJets/CryoFlow është pa nitrogjen dhe ftohet nga konverteri elektrik i temperaturës i cili përdoret për rikuperimin e atletëve dhe relaksimin e muskujve. Ai përdori ajër të ftohtë në vend të azotit të avulluar në makina të tjera të krioterapisë të lokalizuara. Njësia elektrike lokale e krioterapisë CryoJets përdoret ajri i ftohtë që fryn nga doreza në intervalin e temperaturës nga -4 në -30C e barabartë me 25°F deri në -24°F. Trajtimi me terapi të ftohtë për një zonë specifike të trupit zgjat rreth 3 deri në 10 minuta për zonë. Trajtime të tilla janë shumë efektive për relaksimin e muskujve pas stërvitjeve intensive të fitnesit, rikuperimit të lëkurës, qëllimeve të mirëqenies në çdo lëndim sportiv ose masazh të trupit. Krioterapia e lokalizuar ose siç quhet krioterapia në vend, synon më shumë vëmendje për të trajtuar një zonë specifike të trupit me ftohje më efektive të kësaj pjese. Krioterapia lokale mund të aplikohet në çdo pjesë specifike të dëmtuar të trupit si kyçin e këmbës, kyçin, shpatullën, këmbët, bërrylin, gjurin e barkut, qafën.

   CryoJets

   Trajtimet e krioterapisë për fytyrën

   Njësia elektrike për Krioterapia e lokalizuar përdoret gjithashtu për krio fytyrën dhe për të përmirësuar gjendjen e lëkurës. I ftohti është një përfitim natyral për kujdesin e lëkurës. Makina lokale Cryo mund të trajtojë pika të veçanta dhimbjeje ose mund të sigurojë një relaksim efektiv të lëkurës për lirimin e rrudhave të fytyrës. Krioterapia e lokalizuar përdoret për shërimin dhe përtëritjen e lëkurës duke përdorur efektin e temperaturës së ftohtë në indet e lëkurës të ngjashme me jastëkët e akullit. Disa trajtime mund të vëzhgojnë pore më të vogla dhe reduktim të rrudhave për shkak të relaksimit të lëkurës së ftohtë. Do të thotë krioterapi e lokalizuar duke bërë një masazh relaksues të fytyrës pa prekje nëpërmjet fryrjes së ajrit të ftohtë. Krioterapia lokale është trajtim shumë popullor në shumë qendra bukurie dhe klinika për përtëritje të lëkurës.

   Makinë Cryo Loca

   Opsioni me maskë LED

   Njësia elektrike CryoJets për Krioterapinë si opsion si dritat e kuqe dorezë për fytyrën më efektive krio. Ky është kombinim i fryrjes së ftohtë me dritat e kuqe që është një trajtim joinvaziv i lëkurës për përmirësimin e problemeve të lëkurës. Trajtimi përdor lëkurë të ftohtë me gjatësi vale të ndryshme të dritës për të nxitur proceset natyrale të shërimit të lëkurës për të riparuar lëkurën. Kërkohen të paktën 10-20 seanca për të parë rezultatet në lëkurën e fytyrës. Dritat e kuqe po përmirësojnë cikatrat dhe shenjat e plakjes dhe duhet të ndikojnë në përmirësimin e rrudhave duke vepruar në fibroblaste duke rritur prodhimin e kolagjenit. Kolagjeni është një proteinë në lëkurë dhe inde të tjera lidhëse e cila luan një rol të rëndësishëm në shërimin e lëkurës. Reduktimi i prodhimit të kolagjenit në lëkurë për shkak të plakjes së lëkurës tregon shenja të plakjes. Rritja e prodhimit të kolagjenit përmirëson gjendjen e lëkurës, ndihmon në përtëritjen më të shpejtë të lëkurës dhe reduktimin e inflamacionit të lëkurës.

   njësi krio

   Mohim përgjegjësie

   Prodhuesi informoi se Pajisja është pajisje për qëllime fitnesi ose mirëqenieje vetëm për qëllime rikuperimi sportiv dhe rehabilitimi, të cilat nuk janë të miratuara nga FDA për përdorim mjekësor ose përdorim tjetër që kërkon FDA. Kjo nuk është pajisje mjekësore. Produkti aktual nuk mund të përdorë asnjë përshkrim të kundërt të Pajisjes nga faqja e internetit e Prodhuesit ose mënyra të tjera informacioni si një deklaratë të përfitimeve të kujdesit shëndetësor të Pajisjes. Prodhuesi nuk mban përgjegjësi për të gjitha ose ndonjë deklaratë në lidhje me të ardhmen e kujdesit shëndetësor dhe përfitimet e Pajisjeve që i janë ofruar klientëve.

   Na kontaktoni