Kategoria: FORMUES ROLL

   RollStar Mini

   RollStar mini është rul masazhi limfatik. Masazhi me rrotullim eliminon celulitin duke rritur elasticitetin dhe lagështinë e lëkurës dhe duke përmirësuar qarkullimin e gjakut dhe limfatik në indet dhjamore. RollStar mini është version kompakt i formësuesit të rrotullave për përdorim në shtëpi ose biznes. Ky version është krijuar për të kursyer hapësirë dhe për të marrë përfitimet bazë të masazhit limfatik.

   Produkte të ngjashme
   Na kontaktoni