MUNDËSI BIZNESI

A e dini se obeziteti është epidemia e shekullit të 21-të? 

Vuajtja e mbipeshës është një problem global që prek ata të të gjitha moshave dhe gjinive. Më shumë se 1.4 miliardë të rritur, 20 vjeç e lart, janë mbipeshë. Nga këto, mbi 200 milionë meshkuj dhe afro 300 milionë femra janë obezë. Mbi 35% e të rriturve të moshës 20 vjeç e lart janë mbipeshë dhe 11% janë obezë.

Obeziteti është i parandalueshëm dhe njerëzit në të gjithë përpiqen të përmirësojnë jetën e tyre përmes rutinave të fitnesit dhe stileve të jetesës së shëndetshme. Qëllimet e tyre zakonisht përfshijnë formësimin e trupave të tyre, humbjen e peshës në përgjithësi, përtëritjen e trupit dhe relaksimin. Ky është një treg i pakufizuar dhe kërkesa për produkte dhe pajisje efikase dobësimi është gjithmonë në rritje. Statistikat nuk gënjejnë.

Në këtë industri, ne po ndihmojmë miliona njerëz të përpiqen të përmbushin ëndrrat e tyre dhe të jetojnë jetë më të mirë. Ne duam të ndihmojmë klientët tanë të ndihmojnë klientët e tyre për të arritur sukses dhe përfitim në bizneset e tyre të reja ose ekzistuese.

A e dini se sa persona kanë lënduar pjesë të trupit? Lëndimet sportive janë një çështje shumë e zakonshme për atletët. Trajtimet e rehabilitimit të shpejtë për rivendosjen e muskujve, reduktimin e dhimbjes dhe përmirësimin e lëvizjeve normale janë shumë të kërkuara në treg. Por ne po flasim për aplikime më të mëdha duke përfshirë lëndimet nga aksidentet, trajtimet e rehabilitimit pas operacionit pas zëvendësimit të gjunjëve, qetësimin dhe lehtësimin e dhimbjeve pas trajtimeve me lazer, krio fytyrën, rehabilitimin pas operacionit plastik. 

A e dini se si ta rritni biznesin tuaj aktual të krioterapisë?

Duke përdorur njohuritë dhe përvojën tonë me teknologjitë më të fundit të fitnesit dhe mirëqenies, ekipi ynë i profesionistëve dëshiron të jetë pjesë e biznesit tuaj të lulëzuar dhe rritjes personale!

A e dini se si ta rritni biznesin tuaj aktual të krioterapisë?

Duke përdorur njohuritë dhe përvojën tonë me teknologjitë më të fundit të fitnesit dhe mirëqenies, ekipi ynë i profesionistëve dëshiron të jetë pjesë e biznesit tuaj të lulëzuar dhe rritjes personale!

Ne jetojmë me moton "profesionalizëm dhe një qasje gjithëpërfshirëse" dhe përpiqemi të ofrojmë gjithmonë mbështetje të ekspertëve në të gjitha fazat e biznesit. Duke përfshirë, por pa u kufizuar në:

Pajisni studion tuaj të krioterapisë me dizajn modern dhe dhoma krio novatore

Si të krijohet studio krioterapie, klinikë rehabilitimi ose qendër për humbje peshe
  • Gjeni mënyrën më të mirë se si biznesi juaj mund të përfitojë nga produktet tona inovative si shtimi i ushtrimeve për humbje peshe në seancat aktuale të krioterapisë
  • Personalizoni makineritë e krioterapisë me të gjithë trupin sipas kërkesave të biznesit tuaj; strategjia e projektimit, kërkesat e klientëve dhe më shumë
  • Ju ndihmojë të zgjidhni planin më të mirë financiar për të mbështetur buxhetin tuaj me marrëveshje qiraje dhe oferta blerjeje për krioterapinë dhe pajisje për humbje peshe
  • Reklamoni biznesin tuaj të ri ose të rinovuar aktual të krioterapisë përmes kanaleve tona
  • Ofroni dhomat më të mira evropiane dhe amerikane të krioterapisë, makineritë holistike të mirëqenies dhe humbjes së peshës dhe premierën e shërbimit dhe mbështetjes teknike të jashtëzakonshme ndaj klientit
  • Krijoni makineri të lehta për t'u përdorur për humbje peshe që nuk kërkojnë kurrë trajnim profesional të stafit
  • Prodhoni makineritë më inovative dhe estetike të fitnesit, mirëqenies, shërimit dhe krioterapisë me shumë funksionalitet

Konceptet Pioneering hapin Studio inovative të krioterapisë ose Sport Qendër rehabilitimi

Humbje peshe dhe shëndet

Konceptet tona, një inovative e nivelit të lartë Studiot e krioterapisë, Humbja e peshës, Qendra e Shërimit të Shëndetit dhe Rehabilitimit holistik ju mirëpresin të provoni përparimet më të fundit në teknologjitë e humbjes së peshës dhe të krioterapisë: trajtime të kombinuara në dhomat e krioterapisë me ushtrime mbi pajisjet e humbjes së peshës me përtëritje të trupit të integruar dhe veçori kundër plakjes që është projektuar për të dhënë rezultate 3 herë më shpejt se çdo pajisje e krijuar ndonjëherë.

Ky studim unik i krioterapisëo, Qendra e Humbjes së Peshës, konceptet holistike të mirëqenies dhe rehabilitimit, jashtëzakonisht të njohura në Evropë dhe Amerikën e Veriut, ka hyrë në vendndodhjen e biznesit tuaj për të transformuar trupat e atyre që nuk kanë kohë, energji ose dëshirë për të ushtruar në një palestër tradicionale. por ende duan rezultate. Tingëllon si një ëndërr e realizuar? Kjo pajisje inovative për krio dhe humbje peshe ka ndërtuar përfitime për kujdesin e lëkurës që ndihmon në stimulimin e sistemit limfatik, duke inkurajuar reduktimin e celulitit dhe humbjen e yndyrës gjatë stërvitjes.

Prezantimi i kriosaunës CryoStar, VacuStar rutine inovative, InfraStar trajnimi biçikleta me llamba të integruara kolagjeni, aromaterapi, masazh me presion të thellë dhe rezistencë ndaj vakumit për të shtrënguar dhe tonifikuar lëkurën tuaj ndërsa ushtroheni. AquaShape biçikletë fitnesi ujor, një e preferuar popullore, kombinon çiklizmin, kromoterapinë dhe masazhin e butë me ujë, i cili promovon humbjen e peshës, rritjen e muskujve dhe reduktimin e celulitit. Ka seanca rehabilitimi AquaCycling duke përdorur këtë pajisje të jashtëzakonshme së bashku me procedurat e krioterapisë. Si dhe formësues rrotullash drenazhimi limfatik për përmirësimin e muskujve të trupit.

Trajnerët tanë ju ndihmojnë në përshtatjen e programit tuaj të stërvitjes

Trajnerët tanë ju ndihmojnë në personalizimin e programit tuaj të stërvitjes dhe në zgjedhjen e pajisjeve dhe paketës së duhur për qëllimet tuaja të biznesit. Opsionet e paketës së konceptit përfshijnë Krioterapia seancat, Anti-celulit paketë, Humbje peshe ushtrime, Wellness holistik, Shërimi dhe Trajtimet Organike Detox Spa, dhe Programi AquaCycling & me shume.

Së bashku me Innovative Studio krioterapie ose Qendrat e rehabilitimit Wellness konceptet që ne mund të ofrojmë për të krijuar dhe pajisur Organike Detox Spa zona e cila strehon fuçi individuale Cedar Spa, rula masazhi limfatik RollShapers dhe pajisje moderne spa për procedurat e pushimit dhe relaksimit.

Fillimi i biznesit tuaj

Tani që keni vendosur të futeni në një sipërmarrje të re biznesi në industrinë e lulëzuar të Krioterapia dhe Rehabilitimi , ç'pritet më tej? Kjo është një përmbledhje nga fillimi në fund, dhe ne do të jemi aty për çdo hap në rrugën për të siguruar që biznesi juaj i ri të bëhet i suksesshëm. Jemi të ngazëllyer që po i bashkoheni shumë bizneseve në mbarë botën që kanë hyrë me sukses në këtë treg me rritje të shpejtë dhe emocionuese me ndihmën e teknologjisë dhe ekspertizës sonë superiore. Për sa i përket analitikës së ekspertëve, të cilët bënë një kërkim të fundit për tregun amerikan, biznesi i krioterapisë do të rritet në $22 miliardë në pesë vitet e ardhshme. Vendet e tjera të botës kanë gjithashtu një potencial të tillë në rritjen e biznesit të krioterapisë.

Hapi 1 Gjeni vendndodhjen

Dhoma ideale për vendosjen e pajisjeve të krioterapisë është një vendndodhje në katin përdhes që ofron akses të lehtë për furnizuesin tuaj të azotit të lëngshëm dhe parkim të mjaftueshëm për klientët tuaj. Instalimet në katet e larta janë gjithmonë një opsion, por sasia e azotit të lëngshëm në vend mund të jetë e kufizuar. Madhësia e dhomës duhet të jetë më e madhe se 120-150 sq/ft (12-15m2). Ne ju rekomandojmë të zgjidhni 2-3 vendndodhje të mundshme dhe më pas të planifikoni një studim në terren me ne dhe furnizuesin tuaj të azotit. Gjithashtu ne rekomandojmë të kontaktoni bashkinë lokale ku ndodhet objekti dhe të kërkoni disponueshmërinë dhe kërkesat lokale për të filluar biznesin tuaj të ri në atë vend. Ju mund të kërkoni nga përfaqësuesi ynë i shitjeve të krijojë një imazh vizualizimi me dizajn modern dhe të shihni se si e gjeni njësinë tuaj të krioterapisë brenda ambienteve të biznesit tuaj.

Hapi.2 Porosit tuajin kriosauna

Nëse jeni zgjedhur një inovativ më i mirë modern dhe i pajisur me shumë funksione më të reja kriosauna që është CryoStar, jeni të mirëpritur të bëni porosi dhe të merrni makinën tuaj të mahnitshme krio. Ju mund të zgjidhni një ngjyrë të personalizuar të pajisjeve nga paneli RAL dhe të bëni porosi opsionale për të vendosur logon e biznesit tuaj në trupin tuaj makinë krioterapie. Afati kohor nga parapagimi deri në porosinë e bërë është rreth 3-4 javë. Transporti kërkon gjithashtu të njëjtat kohë, por koha e transportit varet nga vendndodhja juaj gjeografike. Ju lutemi informoni adresën tuaj të saktë të vendndodhjes dhe përfaqësuesi ynë i shitjeve do të informojë për kohën e parashikuar të transportit. Instalimi mund të zgjasë 1-3 ditë pune, varet nga kërkesat e premisave tuaja. Kërkohet një paradhënie në shumën 20% nga vlera e porosisë dhe pagesa përfundimtare 80% duhet të bëhet përpara dorëzimit dhe trajnimit. Ndërsa juaji Kriosauna është në prodhim, ne mund të këshillojmë gjithashtu të sigurojmë burime për të gjitha furnizimet (çorape, globe, pantofla, rroba), një mostër formulari për heqjen dorë nga përgjegjësia, protokollet e trajtimit dhe strategjitë bazë të marketingut. Opsionet e financimit dhe leasing-ut janë të disponueshme nëpërmjet ofruesve të palëve të treta të partnerëve tanë si Brickhouse Capital, TEQ lease dhe ILS. Nëse kapni një marrëveshje promovuese nga ne, ju lutemi vini re në lidhje me skadimin e promovimit dhe bëni porosinë tuaj në kohë. Fatkeqësisht, kushtet e promocionit nuk mund të riktheheshin nëse keni humbur kohë.

Hapi 3. Furnizimi me azot

Rezervuarët e azotit vijnë në madhësi të ndryshme dhe mund të vendosen brenda dhe jashtë. Do të varet nga ofruesi i gazit dhe departamenti lokal i zjarrfikësve për të përcaktuar se cila madhësi e rezervuarit të azotit mund të jetë e përshtatshme për dhomën tuaj. Opsioni i parë është një rezervuar me shumicë azoti (1500-3000 litra në vëllim) që kërkon një instalim fiks në vend. Opsioni i dytë (më i popullarizuari) është rezervuarët portativë të azotit 230-240L (dewars) në rrota që zëvendësohen sipas nevojës.  Rezervuarët e azotit me mikro-masë ofrojnë çmime më të lira pasi sasitë më të mëdha blihen menjëherë, dhe ato gjithashtu sigurojnë furnizim me azot në çdo kohë pasi kompania e gazit mund të monitorojë rezervuarët më të mëdhenj nga distanca. Të dyja opsionet do t'ju lejojnë të drejtoni plotësisht biznesin tuaj me sukses. Gjithashtu kemi zgjidhje për krioterapia e lëvizshme si dhe të cilat mund të përdorin rezervuarin e integruar të azotit 35L pa presion.

Hapi. 4 Sigurimi

Marrja e sigurimit të duhur është e rëndësishme për të mbrojtur ju dhe biznesin tuaj. Ne mund të rekomandojmë disa sigurimi kompanitë e specializuara për të sjellë mbulimin më të plotë për të gjithë Bizneset e krioterapisë. Ju lutemi mos ngurroni të konsultoheni me çdo agjenci sigurimesh sipas zgjedhjes suaj.

Hapi. 5 Përgatitja e objektit

Para se të mund të dorëzojmë Dhoma e krioterapisë do të duhet të siguroheni që dhoma juaj të jetë e rregulluar siç duhet për pajisjet.

Kërkesat e instalimit për dhomat e krioterapisë

1. Elektrike: Jonë dhomat e krioterapisë përdor një prizë standarde 110-120 V për tregjet e Amerikës Veriore/Japoneze dhe një prizë standarde 220-240 V për tregjet evropiane, aziatike, australiane dhe të Lindjes së Mesme të energjisë elektrike, njëfazore dhe kërkon një ndërprerës 20A. Ju lutemi kontaktoni agjentin tuaj të shitjeve për të diskutuar më shumë detaje për tregun tuaj.

2. Njësia e krioterapisë Kërkesat e ventilimit: Njësitë tona të krioterapisë janë të pajisura me një shkarkim aktiv të ventilimit që shtyn azotin e përdorur në pjesën e jashtme të ndërtesës suaj. Ventilimi i daljes në makinën krio mund të lidhet me linjën e posaçme të ventilimit në qelizën ose murin tuaj nëpërmjet ventilimit standard fleksibël për nxjerrjen e të gjithë pjesës tjetër të azotit. Kjo është një veçori e kërkuar e sigurisë. Një kanal, me diametër 4" duhet të instalohet nga vendndodhja e dhoma e krioterapisë në pjesën e jashtme.

3. Ventilimi i dhomës. Në kriodhoma dhe/ose dhoma e ruajtjes së azotit. Ju lutemi, konsultohuni me një profesionist HVAC dhe inspektorët e bashkisë për këtë kërkesë dhe mos ngurroni që ata të na kontaktojnë.

4. Monitoruesi i sensorit të oksigjenit (O2) për kontrollin e rrjedhjes së azotit. Ne rekomandojmë që të instalohet një monitor O2 i dhomës në të gjitha dhomat që përmbajnë dhoma e krioterapisë ose rezervuarët e azotit. Kjo kërkohet nga departamentet e zjarrit në shumicën e shteteve dhe vendeve. Ne mund të rekomandojmë shitësin për blerjen e pajisjeve të tilla monitoruese. Monitori mund të ndezë automatikisht ventilimin mekanik të përmendur më sipër me funksionin e tij të integruar të stafetës.

Hapi. 5 Dorëzimi dhe trajnimi për Stafi i rehabilitimit sportiv

Ne do të planifikojmë dorëzimin tuaj dhoma e krioterapisë kur departamenti ynë i prodhuesit konfirmon porosinë tuaj të bërë. Mund ta prisni brenda 30-40 ditëve nga marrja e paradhënies. Ju lutemi vini re se çdo kompani transporti nuk mund të garantojë një kohë ose datë të saktë të dorëzimit paraprakisht për shkak të vonesave të mundshme të papritura të transportit dhe e gjithë koha dhe data e planifikuar e dorëzimit në vendndodhjen tuaj është e vlerësuar (ETA). Përfaqësuesit tanë të shitjeve do të përpiqen të koordinohen me kompaninë e transportit dhe të planifikojnë kohën dhe datën më të përshtatshme për dorëzim. Do të merrni një paletë në arkë me përmasa LxWxH 200x130x220 cm / 79x51x86” inç dhe peshë 250 kg/ 550LB. Në shumicën e rasteve, kompanitë e transportit detar kërkojnë një dok për ngarkim në pikën e dorëzimit. Opsionale, mund të porosisni një shërbim të portës së ashensorit në pikën e dorëzimit për shpenzime shtesë, por duhet të pyesni kompaninë e transportit në lidhje me disponueshmërinë për të ofruar një shërbim të tillë në vendndodhjen tuaj. Ne ju rekomandojmë të bëni dërgesë në magazinë tuaj, e cila mund të sigurojë ngarkimin e dokut dhe pas saj të planifikojë dorëzimin dhe instalimin lokal kur të vijë një instalues.

Në ditën e dorëzimit ne do të kërkojmë sa më poshtë:

1. Kërkesat elektrike dhe të ventilimit duhet të plotësohen 

2. Ju lutemi kontrolloni të gjitha dyert e hyrjes dhe dimensionet e ashensorëve për orarin, sillni makinën tuaj të krioterapisë brenda. Nëse keni një hyrje të ngushtë në derë, ju lutemi kontaktoni departamentin tonë teknik dhe planifikoni çmontimin/montimin e pajisjeve krio në pikën e dorëzimit.

3. Çdo pajisje shtesë si monitor O2 është instaluar në dhomën tuaj

4. Azoti i lëngët shpërndahet nga furnizuesi juaj i gazit

5. Çorape, pantofla, doreza dhe rroba janë të pranishme për stërvitje

6. Të gjithë anëtarët e stafit që do të trajnohen janë të pranishëm dhe në dispozicion për jo më pak se 4 orë

7. Çdo anëtar i stafit duhet të kryejë dhe të marrë një trajtim me Krioterapi (përveç nëse parandalohet nga kundërindikacionet)

Hapi 6. Filloni funksionimin

Shijoni makinën tuaj më të mirë të krioterapisë dhe ne jemi të lumtur të marrim komentet tuaja me tuajën. përvojë. Mos ngurroni të na kontaktoni në lidhje me përditësimet e softuerit, paisjet e zëvendësimit ose pyetje të tjera në lidhje me garancinë dhe mbështetjen teknike pas garancisë.

Ekipi ynë profesional krijoi dhe pajisi qindra projekte të suksesshme si p.sh studio krioterapie, qendra për humbje peshe, palestra, klube fitnesi, qendra rehabilitimi dhe zyrat mjekësore Rreth botës.
Le të filloni biznesin tuaj të suksesshëm me ne!
Në fillimin e një partneriteti biznesi me kompaninë tonë si prodhuesi dhe furnizuesi më i madh në botë i pajisjeve inovative të fitnesit, mirëqenies, spa dhe krioterapisë, biznesi juaj do të ketë një strukturë më të sigurt dhe të besueshme. Duke ndjekur modelin tonë të biznesit, ju do të zvogëloni rrezikun e dështimit financiar dhe do të arrini qëllimet tuaja të fitimit. Ne ofrojmë një mori pajisjesh inovative, të cilat shfaqin arritje të reja në industrinë globale të fitnesit. Ju mund të kurseni para dhe hapësirë ndërsa ofroni shërbime të reja për krioterapia, humbje peshe, përtëritje e trupit, rehabilitimi, shërbime relaksimi dhe ushtrime kundër celulitit, të cilat klientët tuaj do të mund t'i përjetojnë shpejt.
Çelësi i suksesit tuaj është të përfitoni nga njohuritë, përvoja dhe profesionalizmi ynë. Duke hyrë në një partneritet me ne, ju po merrni një avantazh serioz për sipërmarrjen tuaj të biznesit!
Na kontaktoni
gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!