Karakteristikat e kriosaunës

   Të Kriosauna është një dhomë kriogjenike me një person që përdoret për aplikime individuale të Krioterapisë së Gjithë Trupit bazuar në teknologjinë e ftohjes së azotit në shumicën e rasteve.

   Gjatë seancë krioterapie, temperatura rregullohet nga stafi operativ brenda intervalit -220°F deri në -260°F. Koha e seancave në kriosauna varion nga 1 deri në 3 minuta. Kriosauna  është i pajisur me një ashensor elektrik, kështu që klienti brenda është i zhytur në tymrat e azotit të lëngshëm deri në qafë, ndërsa koka e klientit mbahet mbi ajrin kriogjenik. Shumë kriosauna aktuale kanë shumë karakteristika sigurie.

   Gjatë seancës së krioterapisë për të gjithë trupin, klientët veshin veshje minimale mbrojtëse (doreza, çorape dhe të brendshme të tjera pambuku) dhe heqin të gjithë aksesorët metalikë si ora ose qafore.

   Dhoma krio e gjithë trupit

   Dhoma e krioterapisë ofron karakteristikat e mëposhtme:

   • Temperaturat më të ftohta arrihen nëpërmjet çdo injektimi të drejtpërdrejtë ose me avion të azotit brenda kriosauna me veçori të shpërndarjes më të ftohtë në të gjithë kriosaunën.
   • Një sistem ngritjeje elektrike duhet t'i rregullojë me lehtësi klientët në një pozicion të sigurt bazuar në lartësinë e tyre
   • Një monitor oksigjeni në nivelin e gojës së klientit, i cili është i lidhur me sistemin kompjuterik për të siguruar që klienti të thithë vetëm ajrin e dhomës gjatë gjithë kohës (i vetmi produkt në treg që ofron këtë veçori, i projektuar nga Kujdesi krioshëndetësor)
   • Një derë e kriosaunës shmang rrjedhjen e azotit. Gjithashtu duhet të ketë përfitim sigurie si sensor ndalimi nëse klienti hap kriosauna dera gjatë seancës krio
   • Një menu e lehtë për t'u përdorur në kontrolluesin e ekranit me prekje dhe softuer plotësisht i automatizuar, i cili i lejon operatorit të dhoma e krioterapisë për t'u fokusuar te klienti në çdo kohë pa bërë rregullime shtesë në kriosauna.
   • Një ventilim i dyfishtë shkarkimi i ndërtuar në kriosauna për të hequr të gjithë azotin e përdorur nga dhoma e trajtimit. Ventilimi kërkohet me ligj për çdo kriosauna me injeksion të drejtpërdrejtë. Instalimi i kriosaunës është në përputhje me rregulloret nga departamentet lokale dhe shtetërore të zjarrfikësve.

   I dalluar nga dizajni unik dhe modern dhe teknologjitë inovative në bord, CryoStar dhoma e krioterapisë është më i njohuri dhe më i besuari kriosauna në treg, e përdorur nga më shumë profesionistë të mjekësisë dhe shëndetit dhe atletë të famshëm se çdo kriosauna tjetër.

   Dhoma e krioterapisë e zezë

   Na kontaktoni