Check supplier benefits - VACUACTIVUS cryotherapy chambers and weight loss machines
PËRFITIMET E FURNIZUESIT

Si prodhuesi kryesor në botë i dhomave të krioterapisë dhe makinerive inovative të rehabilitimit të fitnesit, kompania jonë ka mbi 15 vjet histori të krijimit të studiove krejtësisht të reja të krioterapisë, qendrave rehabilituese, klubeve të mirëqenies dhe fitnesit, qendrave për humbje peshe, ri-pajisjes së bizneseve aktuale.
Ekspertiza jonë u ofron klientëve njohuri për tendencat e mirëqenies, krioterapisë dhe humbjes së peshës në një treg gjithnjë në rritje. Së bashku, ne kemi parë një rritje pozitive të klientëve të rinj dhe performancë më të mirë me konkurrentët tanë. Ne jemi të përkushtuar për të bërë arritje të vazhdueshme dhe afatgjatë në industrinë e krioterapisë, mirëqenies, fitnesit, humbjes së peshës dhe spa.

Shumë shpesh, njerëzit fillojnë dietat e modës në përpjekje për të hequr kilogramët, për të formësuar trupin e tyre dhe për të hequr celulitin. Zbatimi i një diete kufizuese dhe kalimi i tepërt i kohës në ushtrime të lodhshme dhe të mërzitshme sigurisht që do të ndihmojnë në dobësimin e pjesës së sipërme të trupit, por kemi vërejtur një problem të vazhdueshëm me fizikun e pjesës së poshtme të trupit që mbetet i pandryshuar. Nëpërmjet hulumtimit, ne kemi gjetur, se kjo është kryesisht për shkak të mungesës së rrjedhjes së gjakut në të gjithë trupin. Ndërsa dy të tretat e furnizimit me gjak qarkullojnë në pjesën e sipërme të trupit, vetëm një e treta e këtij sistemi aktivizohet në rajonet e poshtme. Gjithashtu, me qarkullim më të madh të gjakut, sa më shpejt të digjet yndyra, aq më shpejt mund të largohen toksinat e dëmshme nga trupi.

Duke përdorur teknikat dhe pajisjet tona inovative, ky problem është tashmë në të kaluarën. Është e mundur të arrihen rezultate maksimale në kohë dhe përpjekje minimale me pajisjet inovative të bëra nga VACUACTIVUS një lider në botë prodhues i Wellness, krioterapia, spa, palestër dhe makina për humbje peshe. Këto rezultate spektakolare janë të mundshme për shkak të zhvillimeve të avancuara inxhinierike dhe teknologjike revolucionare, duke përfshirë krioterapinë e gjithë trupit, ngrohjen me rreze infra të kuqe dhe terapinë me masazh për reduktimin e celulitit me vakum. Kjo, së bashku me efektet e stimulimit të muskujve dhe shqisave përmes terapisë me ngjyra, aromaterapisë, fitnesit me dridhje dhe masazhit, mundëson një përshtatje të plotë të trupit dhe mendjes, me theks në ndikimin e spa dhe përfitimet relaksuese në shumicën e të gjitha pajisjeve tona.

Avantazhet e pajisjeve tona rehabilituese

Tona produkte rehabilitimi kombinoni efektivitetin, dizajnin modern dhe funksionalitetin e plotë në secilën pajisje dhe pajisjet tona janë të shkëlqyera si për përdorim shtëpiak ashtu edhe për përdorim komercial. Ushtrimi me pajisjet tona u jep klientëve besim dhe rezultate.

 • Eliminimi i celulitit
 • Lehtësim i dhimbjes
 • Dobësim dhe formësim të trupit
 • Humbje e shpejtë e yndyrës (kofshët, barku, vithet)
 • Djegia e kalorive të tepërta
 • Rrjedha e përmirësuar e gjakut (lëkura bëhet më elastike dhe elastike)
 • Përmirësimi i fizikut të përgjithshëm
 • Përmirësimi i sistemit të qarkullimit të gjakut dhe limfatik
 • Largimi i toksinave dhe substancave të dëmshme
 • Mirëqenia e përgjithshme
 • Lëshimi i serotoninës (një hormon i lidhur me ndjenjën e lumturisë)
 • Përtëritje e trupit
 • Relaksimi
 • Shëndeti dhe shërimi holistik
Hapni biznesin e rikuperimit të krioterapisë

Pajisjet inovative nga VACUACTIVUS janë një përparim në mirëqenie dhe palestër, dhe tani këto makineri inovative janë brenda mundësive tuaja!

Qendrat e humbjes së peshës dhe studiot e krioterapisë kanë treguar dhe klientët kanë konfirmuar efektivitetin e makinerive tona, në luftën kundër peshës së padëshiruar dhe celulitit. Pas rreth 20 trajtimesh, këto përfitime do të zgjasin për disa muaj. Ne rekomandojmë 12 deri në 20 trajtime në një seancë (me një trajtim që zgjat vetëm 30 minuta)

Sot nisin programet më efektive të krioterapisë dhe humbjes së peshës dhe bashkohuni me mijëra klientë të kënaqur!  

Kjo është mundësia juaj për të zhvilluar një biznes të suksesshëm!

Na kontaktoni