Financimi

Po kërkoni të blini një dhomë krioterapie për të gjithë trupin, ose teknologji fitnesi dhe mirëqenieje për biznesin tuaj? Keni nevojë për ndihmë për fillimin tuaj të krioterapisë ose për të zhvilluar ekskluzivitetin tuaj të krioterapisë? Ne mund t'ju ndihmojmë ta blini atë me qiratë tona të përballueshme dhe zgjidhjet financiare. Si prodhuesi kryesor në botë i dhomave të krioterapisë, makinerive inovative të fitnesit dhe humbjes së peshës, ne i kuptojmë operacionet e objektit. Ne duam të ofrojmë opsionet më të mira të qiradhënies për klientin për të ngritur industrinë e krioterapisë. Kjo ndodh vetëm kur industria e rinovimit krio ka sukses, kështu që ne ofrojmë kushte të veçanta financiare për pajisjet tona.
Vacuactivus është e përkushtuar të gjejë mundësi të arsyeshme financimi dhe leasing për klientët tanë, sepse ne duam të mbështesim biznesin tuaj. Ne punojmë me kompanitë më të mira të qiradhënies që ofrojnë çmimet dhe ofertat më të mira që klientët tanë kanë kërkuar. Ne mund të ndihmojmë në gjetjen e zgjidhjeve më të mira për t'iu përshtatur nevojave të biznesit tuaj. Kushtet e qirasë fillojnë nga $111 në muaj*. Opsioni i qiradhënies është i disponueshëm vetëm për klientët me bazë në SHBA dhe Kanada. Klientë të tjerë në mbarë botën mund të përdorin opsionin e blerjes. Ju lutemi plotësoni kërkesën tuaj për qira. Ne do të kontaktojmë së shpejti me më shumë informacion rreth financimit dhe qiradhënies makina krio dhe pajisje për humbje peshe.

Dhënia me qira e pajisjeve të krioterapisë dhe fitnesit - Mundësia më e mirë për pronarët e bizneseve të vogla

Dhënia me qira dhe financa e pajisjeve i lejon bizneset të blejnë pajisje pa i blerë ato. Marrëveshjet e leasing-ut mund të merren nga disa burime të njëjta si kreditë e pajisjeve: bankat, shitësit dhe çdo kompani financuese ose huadhënës. Pagesat e qirasë shpesh janë dukshëm më të ulëta se pagesat e kredisë.
Kompania jonë ofron qira dhe financim të pajisjeve nëpërmjet rrjetit të partnerëve tanë financiarë. Mbani parasysh disa faktorë që duhen miratuar. Shumë e ngjashme me çdo bankë të kërkuar. Rezultati juaj personal i kreditit duhet të jetë mbi 680+. Ju duhet të jeni në biznes të paktën disa vite dhe duhet të keni të ardhura të mjaftueshme vjetore. Asnjë falimentim, pa pagesa të vonuara për kreditë e mëparshme. Kërkohet të paktën 20% paradhënie. Interesi është shumë i ndryshueshëm për shkak të nivelit të çmimeve të tregut. Nëse nuk mund të siguroni dokumente të forta financiare për t'u miratuar për financim/leasing, ju keni ende opsion si blerje. Kompania jonë nuk ofron asnjë mundësi qiraje. Opsionet e qirasë dhe financave janë të disponueshme për vende të kufizuara. Ju lutemi na kontaktoni për të kontrolluar mundësitë tuaja financiare.

Si funksionon dhënia me qira e pajisjeve

Qiraja e pajisjeve për rehabilitimin e fitnesit dhe sportit kërkon që bizneset të bëjnë pagesa të rregullta në këmbim të përdorimit të pajisjeve të tilla. Ky është opsion i përshtatshëm për kompanitë që kanë nevojë për pajisje që mund të duhet të përmirësohen rregullisht ose pajisje që do të ishin shumë të shtrenjta për t'u blerë menjëherë. Në varësi të llojit të qirasë, klienti mund të marrë pronësinë e pajisjeve në fund të dhënies me qira ose t'i kthejë pajisjet

Qiraja e pajisjeve mund të jetë dy llojesh:

  • Pajisjet me qira kapitale. Në një lloj të tillë qiradhënieje, pronarët e biznesit marrin të gjitha përfitimet dhe të metat e pronësisë. Ky është alternativa më e mirë për pajisjet e shtrenjta që një biznes synon t'i mbajë afatgjatë. Me një marrëveshje blerjeje të volitshëm, biznesi fiton pronësinë në fund të qirasë.
  • Qiraja operative: Biznesi nuk merr përfitime dhe të meta të pronësisë me një qira operative. Opsion i ngjashëm si qira. Pronësia nuk kalon me përfundimin e qirasë, e cila është ideale për artikujt që kanë nevojë për ndërrim të shpeshtë për shkak të jetëgjatësisë së shkurtër të përdorimit.

Miratimi i qirasë së pajisjeve është i ngjashëm me kërkesat për hua për pajisje. Pajisjet përdoren si kolateral për qiranë, që do të thotë se normat janë më të ulëta se përdorimi i një linje kredie të pasiguruar për blerjen e pajisjeve.

Faktorët kryesorë që duhen miratuar për dhënien/financimin e pajisjeve për krioterapinë dhe humbje peshe

Faktorët kryesorë të miratimit përfshijnë:
1 Rezultati aktual i kredisë
2 Historia e biznesit, duke përfshirë kohën në biznes dhe të ardhurat vjetore. Kërkohet të paktën 2-3 vjet në biznes.
3 Sasia e pajisjeve me qira
4 Sa kohë për të marrë me qira pajisjet.
5 Sa mirë e mban pajisja vlerën e saj ndërsa zhvlerësohet
Bizneset do të duhet të ofrojnë deklarata tatimore për të paktën një vit; megjithatë, dy ose tre mund të kërkohen nga disa huadhënës. Normat e interesit do të jenë më të mira për huamarrësit e kualifikuar. Për të përcaktuar se sa mund të kushtojë një pagesë mujore një qira e pajisjeve, mund të provoni të kontaktoni këshillën tonë financiare për të kontrolluar llogaritjen e qirasë së pajisjeve.

Na kontaktoni
gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!