Lajme

   Përmbledhje Ballafaqimi me çështjen e lëkurës së portokallit ose depozitave kokëforta të yndyrës mund të jetë e ndërlikuar. Ku...
   11.10.2022 0
   Infra të kuqe krio me vakum
   Kompania jonë si prodhuesi lider në botë i pajisjeve të rehabilitimit dhe humbjes së peshës merr pjesë...
   10.23.2022 1
   A keni ëndërr të përmirësoni formën tuaj fizike, t'i bëni konturet më të lëmuara dhe të humbni kilogramë...
   1.25.2022 0
   teknologjia e krioterapisë
   Sigurisht, shumë nga lexuesit tanë janë të njohur me konceptin e "krioterapisë". Për pjesën tjetër, ne...
   8.6.2021 0
   Çfarë është krioterapia? Krioterapia është një lloj i veçantë trajtimi me temperaturë të ulët që përdoret në sportet...
   12.4.2020 0
   dhoma e krioterapisë cryoStar
   Çfarë është krioterapia? Krioterapia është një lloj i veçantë trajtimi me temperatura të ulëta që përdoret në sp...
   10.13.2020 0
   Pse krioterapia e bazuar në dhomat me bazë azoti të lëngët përmirëson sistemin imunitar i cili ndihmon në luftimin e...
   5.27.2020 0
   Krioterapia shoqërohet me temperatura jashtëzakonisht të ulëta dhe nxjerrjen e energjisë. Kemi dy lloje...
   11.4.2019 0
   VACUACTIVUS ekspozon një model të ri të dhomës së krioterapisë ActiveCryo dhe krioterapisë së lokalizuar...
   5.20.2019 0
   Klubi i fitnesit Horizon, me seli në Lugano të Zvicrës, ka lançuar dhomën e parë të krioterapisë me trup të plotë...
   5.13.2019 0
   Na kontaktoni