NJOFTOI HAPJEN E NJË VENDNDODHJES KRIoterapie me pakicë në ZONËN E DENVERIT KOLORADO

   5.13.2019 0

   Mile High Cryotherapy nga zona e Denverit në Kolorado njoftoi hapjen e një lokacioni me pakicë të krioterapisë që ofron trajtime moderne të Krioterapisë së Gjithë Trupit (WBC) duke përdorur një kriosauna më të re ActiveCryo. Vendndodhja Mile High Cryotherapy është projektuar për të sjellë krioterapinë dhe modalitete të tjera të rikuperimit dhe mirëqenies për konsumatorët në një mënyrë të sigurt, të këndshme dhe të përballueshme. Mile High Cryotherapy do të jetë kompania e parë që ofron trajtime krioterapie në zonën më të madhe të Denverit, CO duke përdorur njësinë e krioterapisë ActiveCryo. Cryosauna ActiveCryo është makina kryesore krio e terapisë së ftohtë jo-invazive e specializuar në menaxhimin e dhimbjes, bukurinë dhe mirëqenien, rikuperimin atletik dhe shëndetin e përgjithshëm përmes një praktike të quajtur Krioterapia e Gjithë Trupit. Dhoma kriogjenike ActiveCryo përdor Krioterapinë e Gjithë Trupit të sigurt dhe efektive për të ndihmuar klientët e tyre të arrijnë rezultatet e tyre të dëshiruara. Dhoma e krioterapisë ActiveCryo ofron përvojën më të mirë të krioterapisë në të gjithë trupin për të gjithë individët që kërkojnë alternativa tërësore të mirëqenies dhe rikuperimit.

       VACUACTIVUS prodhuesi lider në botë i kriosaunave dhe makinerive për humbje peshe

   0/5 (Komente 0)
   Na kontaktoni