CRYOEXPRESS GOT ACTIVECRYO CRYOSAUNA IN UK - VACUACTIVUS cryotherapy chambers and weight loss machines

CRYOEXPRESS KA AKTIVECRYO CRYOSAUNA NË MB

1.27.2019 0

Mbushja e krioterapisë ActiveCryo u instalua me sukses për Cryo Express në Blackburn në Mbretërinë e Bashkuar. Bishtajat e krioterapisë me trup të plotë përdorin temperatura të ulëta për të përmirësuar mirëqenien dhe kushtet shëndetësore, të cilat ndihmojnë në lehtësimin e dhimbjeve nga muskujt, ndrydhjet dhe ënjtjet. Biznesi i krioterapisë mori një popullaritet të madh në vitet e fundit, por pronarët e bizneseve nuk mund të gjenin në treg shumë prodhues të makinerive të krioterapisë që mund të ofronin një pajisje të mirë për krioterapinë. Kushdo që ka ndonjë dëmtim sportiv ose ka kryer një operacion ortopedik së fundmi, diçka të tillë, trajtimi në kriosauna ose përdorimi i makinave krio lokale shkurton periudhën e rikuperimit.

Azoti lëshohet ngadalë dhe qëndron në një temperaturë të synuar deri në 280 gradë Fahrenheit ose deri në 170 gradë Celsius. Azoti i lëngshëm pompohet në kriosauna përmes zorrës së pasme të lidhur me rezervuarin e azotit dhe formohet në gaz i cili qëndron brenda njësisë dhe temperatura kontrollohet nga një panel i veçantë kompjuteri i vendosur në derën e kriosaunës. Krioterapia e gjithë trupit fillimisht ishte krijuar për njerëzit që kanë kushte inflamatore kronike ose çrregullime autoimune që sulmojnë nyjet si artriti reumatoid, por tani përdoret për shumë më tepër se kaq.

Krioterapia për rikuperimin e muskujve, për të ulur inflamacionin dhe një bonus i madh anësor është se klienti mesatar do të djegë 500-650 kalori shtesë gjatë seancës së krioterapisë, sepse njeriu do të lëshojë një kalori për të mbajtur trupin të ngrohtë. Seancat e krioterapisë në kriosauna rritin shkallën metabolike të klientit sepse është ftohtë. Koha e fillimit për fillestarët e krioterapisë mund të jetë 1-2 minuta në kriosauna dhe koha maksimale brenda dhomës së krio mund të jetë 3 minuta. Shumë ekspertë në krioterapinë mund të informojnë se një seancë në një kriosauna është e barabartë me një banjë akulli 60-minutëshe, por në një pjesë të kohës dhe në një temperaturë më të ftohtë.

Gjatë seancës së krioterapisë brenda një kriosauna, personi duhet të veshë rroba banje ose të brendshme pa asnjë metal. Klienti duhet të ketë çorape deri në gju, të cilat unë i siguroj dhe doreza leshi. Shumë objekte krioterapie kanë një zonë ndërrimi dhe veshje. 

Problemet e zakonshme si osteoartriti ose çdo lloj dhimbje mund të trajtohen me seancë krioterapie në kriosauna. Çmimet për krioterapinë fillojnë me 35 paund ose dollarë ose euro për seancë.

Mirë se vini të filloni biznesin tuaj të krioterapisë

Ju lutemi na kontaktoni për më shumë iinformacion në lidhje me dhomat e krioterapisë dhe makineritë lokale krio.

Na kontaktoni