Mbështetja teknike #instalimi i dhomës së krioterapisë - Dhomat e krioterapisë VACUACTIVUS dhe makineritë për humbje peshe #repair dhomat e krioterapisë - #vacu riparimi i rutines - Dhomat e krioterapisë VACUACTIVUS dhe makinat për humbje peshe biçikleta infra të kuqe mbështetje teknike

Mbeshtetje teknike

Plotësoni formularët për pajisjen tuaj dhe ekspertët tanë do të gjejnë për ju zgjidhjen më të mirë.
Na jepni informacione për pajisjen që eksperti ynë do t'ju kontaktojë brenda 48 orëve.

  Numri serial i pajisjes

  Përshkruani problemin

  Ngarko foto të brendshme dhe të përparme
  paneli i pajisjes

  Emri

  Numri i telefonit

  Email-i juaj

  Adresa dhe vendi i instalimit të pajisjes

  Сaptcha

  Na kontaktoni