Dhoma HotCRYO

   Dhoma inovative e rehabilitimit për ushtrime të humbjes së peshës dhe rivendosjes së lëvizjes. Dhoma e rehabilitimit kombinon terapi të nxehtë dhe të ftohtë për të rivendosur muskujt dhe për të marrë efektin e humbjes së peshës

   Teknologji inovative për humbje peshe dhe rehabilitim sportiv

   Kjo dhomë rehabilitimi u krijua për të krijuar rikuperim më të shpejtë të muskujve pas lëndimeve dhe për të marrë efektin e humbjes së peshës. Kapsula kombinon terapi të nxehtë dhe të ftohtë me ushtrime fizike me ndikim të ulët. Hot Cryo Chamber mund të përdoret për rikuperimin e atletëve dhe procesin e përgjithshëm të rehabilitimit pas lëndimeve sportive, traumave të muskujve ose pas operacionit zëvendësues të kyçeve. Kjo kapsulë rehabilitimi ka litarë ushtrimesh me ndikim të ulët me ngarkesë 1,5 kg, trainer udhëzues me video virtuale, terapi të nxehtë të ngrohur deri në temperaturën e trupit 36,6C program i kombinuar i trajnimit me krio terapi në temperatura jashtëzakonisht të ftohta. Njësia e rehabilitimit shton përfitime të zgjeruara për kujdesin e lëkurës si terapia me ngjyra, terapia e jonizimit të ajrit me ozon O3.

   Terapi të kombinuara të nxehtë dhe të ftohtë për shërim të shpejtë

   Kombinimi i terapive të nxehta dhe të ftohta njihej prej vitesh si metodat më efektive të rikuperimit natyral veçanërisht në rehabilitimin sportiv. Terapia e krioterapisë përdoret më shpesh nga atletët e famshëm për të reduktuar inflamacionin, për të bllokuar receptorët e dhimbjes dhe për të marrë lehtësim dhimbjeje. Përfitimet rikuperuese të nxehtësisë janë relaksimi i muskujve dhe rrit metabolizmin që përmirëson procesin e shërimit dhe shton djersitjen që largon toksinat nga trupi. Hulumtimet e ekspertëve deklaruan se rikuperimi i muskujve u mat në bazë të forcës, forcës së nevojshme për të lëvizur në mënyrë pasive gjurin, shkallës subjektive të dhimbjes dhe niveleve të mioglobinës në gjak. Për rikuperimin e forcës, aplikimi i nxehtësisë ishte më i mirë menjëherë pas stërvitjes, ndërsa aplikimi i ftohtë ishte superior pas njëfarë kohe. Terapia me rreze infra të kuqe parandalon dëmtimin e indeve elastike pas stërvitjes, veçanërisht nëse temperatura e jashtme e trupit është e barabartë me temperaturën e trupit. Për reduktimin e dëmtimit të muskujve, terapia e aplikimit të nxehtësisë ishte superiore menjëherë pas stërvitjes. Terapia me temperaturë jashtëzakonisht të ftohtë është absolutisht efektive për efekt të menjëhershëm të lehtësimit të dhimbjes. Terapitë e të ftohtit dhe të nxehtësisë janë të dyja efektive për rritjen e rikuperimit të muskujve dhe reduktimin e dëmtimit të muskujve. I ftohti është superior për lehtësimin e dhimbjeve dhe përmirëson qarkullimin e gjakut dhe limfatik.

   Trajtimi i dhimbjes me ngrohje dhe opsione të programit krio. Trajtimi i dhimbjes ose ushtrimet pa dhimbje me nxehtësi dhe të ftohtë mund të jenë jashtëzakonisht efektive për një sërë kushtesh dhe lëndimesh të ndryshme dhe lehtësisht të përballueshme. Përdorni temperatura jashtëzakonisht të ftohta për lëndime ose dhimbje akute, së bashku me inflamacion dhe ënjtje. Përdorni nxehtësinë për dhimbjen ose ngurtësimin e muskujve.

   Logo Dhoma e Nxehte e Ftohte
   DHOMA E NXEHTË E FTOHTË

   Ushtrime fizike me ndikim të ulët

   Klientët pas lëndimeve në periudhën e rehabilitimit duhet të përmirësojnë nivelin e fitnesit dhe mirëqenies dhe thjesht të shijojnë përfitimet e shumta të stërvitjes, të cilat janë të kufizuara. Prandaj, një person i tillë nuk mund t'i bashkohej aktiviteteve fizike të rregullta ose të vështira. E njëjta çështje e përshkruar për personat me obezitet që kërkojnë të bëhen në formë gjatë ushtrimeve për humbje peshe. Atëherë ushtrimet me ndikim të ulët mund të jenë zgjidhje e shkëlqyer në procesin e rehabilitimit dhe humbjes së peshës. Ushtrimi me ndikim të ulët është një opsion i shkëlqyeshëm për njerëzit që nuk mund të tolerojnë ushtrime me ndikim të lartë ose që kërkojnë një mënyrë të butë për të marrë përfitime nga ushtrimet pa ngarkuar shumë muskuj, tendina dhe nyje. Asnjë stërvitje intensive me Hot Cryo Chamber e cila ka 4 litarë të veçantë që mbahen në krahë dhe këmbë me ngarkesë vetëm 1.5 kg. Trajneri virtual në ekran që tregon se si ushtroni dhe bëni stërvitjen e duhur për të rivendosur lëvizjet dhe relaksimin e muskujve gjatë stërvitjes me ndikim të ulët.

   Dhoma e humbjes së peshës

   Ushtrime të terapisë së nxehtë

   Kjo kapsulë rehabilitimi dhe humbje peshe ka inkorporuar ngrohës infra të kuqe me sensorin e kontrollit të temperaturës, i cili krijon ngrohjen e ajrit deri në të njëjtën temperaturë si temperatura e trupit tuaj 36.6C. Receptorët e lëkurës ndjejnë të njëjtën temperaturë me temperaturën e trupit dhe e bëjnë tkurrjen e muskujve më të butë dhe relaksues, gjë që ndihmon për të siguruar stërvitje për zonat e dëmtuara pa ndjerë dhimbje ose parehati. Terapia e nxehtësisë funksionon duke përmirësuar qarkullimin e gjakut dhe limfatik në një zonë të caktuar për shkak të rritjes së temperaturës. Rritja e temperaturës së zonës së prekur qoftë edhe pak mund të qetësojë shqetësimin dhe të rrisë fleksibilitetin e muskujve. Terapia e nxehtësisë mund të relaksojë dhe qetësojë muskujt dhe të shërojë indet e dëmtuara.

   Dhoma krio rehabilituese

   Ushtrime krioterapie

   Terapia me temperaturë jashtëzakonisht të ftohtë e quajtur krioterapi. Ushtrimet e krioterapisë funksionojnë duke reduktuar rrjedhën e gjakut në një zonë të caktuar dhe ngrijnë receptorët e dhimbjes, të cilët janë efektivë për të reduktuar inflamacionin dhe ënjtjen. Mund të zvogëlojë përkohësisht aktivitetin e sensorit nervor, i cili gjithashtu mund të lehtësojë dhimbjen në zonat e dëmtuara dhe t'ju japë lirinë për të bërë ushtrime fizike pa dhimbje. Njohja se kur duhet përdorur ushtrimet e krioterapisë dhe kur duhet përdorur terapia me nxehtësi do të rrisë ndjeshëm efektivitetin e trajtimit, veçanërisht efektin e humbjes së peshës. Prandaj dhoma e nxehtë e ftohtë ka aplikim shtesë si humbje peshe duke përdorur vetëm ushtrime fizike me ndikim të ulët.

   Dhoma krio

   Funksionalitet shtesë

   • llambat e kolagjenit
   • Jonizimi i ajrit O3
   • terapi me ngjyra
   • telekomandë wi-fi
   • aplikacioni vacuactivus për telefonat celularë
   • programet e trainerëve të realitetit virtual
   • udhëzime video brenda dhomës
   • Dizajn ergonomik i jashtëm dhe i brendshëm

   Kapsulë e ftohtë e nxehtë

   Produkte të ngjashme
   Na kontaktoni